Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.05.2017 | Af: Michael Frederiksen

Lynhurtig japaner får chancen i White Hawks

Syoma Izumi (t.v.) ses her sammen med FIK-målmand Aphiwat Sengthaisong og landsmanden Hideki Nagayama, som også spillede på FIK's 1. divisionshold.
Frederikshavn White Hawks giver japaneren Syoma Izumi chancen på en tre måneders kontrakt.

 

Han spillede sammen med landsmanden Hideki Nagayama på FIK's 1. divisionshold i den forgangne sæson, og Syoma Izumi viste lovende takter. Den lynhurtige japaner blev noteret for 25 point i 24 kampe, hvilket må siges at være godkendt på et bundhold.

- De trænede også en del med White Hawks igennem hele sæsonen, når vi havde skader/sygdom. Her gjorde specielt Syoma Izumi et godt indtryk, og han ville gerne høre, hvordan mulighederne var for en kontrakt med White Hawks i den kommende sæson. Da vi ikke starter sæsonen med otte imports, har vi tilbudt ham en prøveperiode på tre måneder, hvor han kan spille sig til en kontrakt/spilletid på lige fod med de øvrige spillere omkring 1 divisionsholdet. Det giver samtidig også en større bredde for 1. divisionsholdet, siger direktør Henrik Andersen, Elite Nord Frederikshavn A/S, til Kanal Frederikshavn.

Historien om de to japanere i Frederikshavn var så god, at en japansk tv-station i oktober sendte to medarbejdere til Danmark for at lave et indslag med dem. Meget passende scorede Syoma Izumi fire mål, da FIK - med det japanske tv-hold i aktion - besejrede Jutland Vikings med 5-4.

Syoma Izumi fylder 21 år på lørdag.

I torsdags udtalte cheftræner Mario Simioni, at han ikke forventer at se Mathias Bau i Frederikshavn på den anden side af sommerferien. Hertil siger Henrik Andersen:

- Vi har et håb om, at han gerne vil fortsætte i Danmark og White Hawks, men vi er samtidig også godt klar, at der er større udenlandsk interesse for ham. Det bliver meget svært at beholde ham, men vi har da lov at håbe.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close