Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.07.2015 | Af: Kanal Frederikshavn

Målvogter fra Viborg forstærker Vendsyssel

Elizabeth Nørgaard har fået sin håndboldopdragelse i Viborg HK, men har senest spillet i Virum og Bjerringbro.
Målvogteren Elizabeth Nørgaard skifter Vendsyssel Håndbold i den kommende sæson, hvor hun afløser Line Hedegaard.

 

Hun kommer fra Viborg, men er flyttet til Aalborg grundet sit studie. Elizabeth Nørgaard har fået sin håndboldopvækst i Viborg HK og har også været forbi FCM Akademiet. Efter ungdomsårene gik turen til Virum, hvor det blev til en enkelt sæson. Herefter skiftede hun blev til Bjerringbro, hvor sæsonen dog blev ødelagt af en skade. Nu er hun klar til at tørne ud for Vendsyssel og er kommet over sin skade fra sidste sæson.

- Vi ser frem til at følge Elizabeth udvikle sig sammen med Rikke, og at de sammen skaber et godt team på målvogterpladsen, hvor der er gensidig opbakning i alle opgaver og udfordringer, siger direktør Jan Hansen.

Begge målvogter får glæde af målvogtertræner Anders Grøn som med sin store erfaring skal være med til at udvikle teamet endnu mere.

- Det bliver spændende at tørne ud for Vendsyssel den kommende sæson. Jeg har et godt indtryk af klubben og folkene omkring. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med træningen og lære mine nye holdkammerater at kende. Samtidig ser jeg meget frem til samarbejdet med Rikke, som jo har vist, hun hører til blandt en af de bedste målvogtere i 1. division, udtaler Elizabeth Grøn.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close