Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.04.2017 | Af: Michael Frederiksen

Mad til flokken? Så ring til Slagteren og Kokken

"Skal du have mad til flokken, så ring til slagteren og kokken". Det er det slogan, som Anders Roulund Sørensen og 
Rasmus Ifversen har valgt til deres slagterforretning i Ålbæk.


 

- Vi vil super gerne sammensætte den personlige menu efter lige præcis kundens ønske. Vi laver alt lige fra skinkesteg med flødekartofler, tre retters menu og til den helt store temafest. Og som man siger: Øjnene spiser maden først. Vi vil derfor med største fornøjelse sætte buffeten op, når vi leverer maden. Vi går ikke, før det spiller, siger Anders Roulund Sørensen og 
Rasmus Ifversen fra Slagteren & Kokken Ålbæk.

De understreger, at de også leverer i Frederikshavn, hvor de i øvrigt også bor selv.

Anders Roulund Sørensen er 26 år og uddannet detailslagter. Han har været ansat som slagtersvend i Hånbæk SuperBest i Frederikshavn og senere mestersvend i Læsøgade SuperBest, hvor han sluttede som slagtermester med ansvar for den daglige drift af slagterafdelingen i butikken. 


- Jeg brænder for at føre håndværket bag slagterfaget videre, og det er derfor også min drivkraft og lyst til at være selvstændig, siger Anders Roulund Sørensen.


Rasmus Ifversen er ligeledes 26 år. Han er uddannet kok og har været ansat i Pakhuset i Skagen, hvor har har hentet størstedelen af sin erfaring.

- Senere har jeg været ansat hos Havnebakken Læsø som førstekokkens højre hånd med ansvaret for tre kolleger under mig. Jeg er på min rette hylde i kokkefaget og sætter en stor ære i at give kunden en uforglemmelig smagsoplevelse, fortæller Rasmus Ifversen.

Idégrundlaget for Slagteren & Kokken Ålbæk er den traditionelle slagterforretning med tilberedning og tilbehør fra kokkens fantastiske madunivers.

- Vi vil især drage fordele af slagteren fokus på kødkvalitet samt kokken kendskab til tilberedning. Vi lægger stor vægt på at genskabe den gammeldags slagterforretning, hvor kvalitet og god service går hånd i hånd. Vi vil stolte videreføre det gamle håndværk med fokus på fersk kød af højeste kvalitet og samt et varesortiment bestående af hjemmelavede kvalitetsprodukter, fortæller de to indehavere af Slagten & Kokken Ålbæk.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder





Indlæser nyheder
Close