Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.09.2018 | Af: Christopher Høeg Lundberg

Mads & Erhvervspanelet løste dilemmaer

Erhvervspanelet bestod af direktør Jesper Uggerhøj, skuespiller Anne Sofie Espersen og håndboldtræner Peter Bredsdorff-Larsen. Foto. Wizion
Godt 500 personer i og omkring erhvervslivet i Frederikshavn Kommune så torsdag eftermiddag Mads & Erhvervspanelet debattere nogle af de mange dilemmaer, der var blevet indsendt inden selve arrangementet i Arena Nord.

 

Panelet med Mads Steffensen i spidsen bestod af håndboldtræner Peter Bredsdorff-Larsen, skuespiller Anne Sofie Espersen og direktør Jesper Uggerhøj.

Inden Mads & Erhvervspanelet begyndte at løse de forskellige dilemmaer, bød borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit S. Hansen, og formand for Frederikshavn Erhvervsråds bestyrelse, Karl Erik Slynge, velkommen indenfor med klap på skulderen til erhvervslivet i hele kommunen.

Der var mange forskellige dilemmaer oppe og vende hos panelet, og der blev givet råd i alt fra brugen af de sociale medier på arbejdspladsen til, hvordan en anonym spørger skal fortælle sin kompagnon gennem 10 år, at han gerne vil købe ham ud.

Der var dog ét dilemma, der fangede salens opmærksomhed mere end de andre.

En anonym kvinde spurgte panelet, om hun kunne tillade sig at tage imod gavekurve og vin fra en kunde, der tydeligvis ønskede at være mere en bare en kunde.

Svaret fra panelet var klart, at hun burde sende kunden videre til en mandlig kollega i firmaet eller forsøge at indføre en firmapolitik om, at man ikke må modtage gaver fra kunder.

Det sidste viste sig dog at være en noget upopulær løsning, da Mads Steffensen med et glimt i øjet spurgte, hvad folk i salen syntes om sådan en løsning.

Da eftermiddagens sidste dilemma var løst, blev der budt på stående buffet med rig mulighed for videre at debattere de forskellige dilemmaer og løsninger.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Wizion

FOTO: Wizion

FOTO: Wizion

FOTO: Wizion

FOTO: Wizion

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Christopher Høeg Lundberg

FOTO: Christopher Høeg Lundberg

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close