Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.05.2019 | Af: Michael Frederiksen

MALURT-billetter blev ikke revet væk i Frederikshavn

På de første 45 minutter blev 150 ud af 800 billetter solgt i Frederikshavn.
Spillestedsleder Jens Ole Amstrup forventer fuldt hus til koncerten med MALURT torsdag 8. oktober 2020 i Det Musiske Hus.

 

Billetsalget begyndte i dag kl. 10.00, og flere MALURT-fans frygtede, at de 800 billetter ville blive revet væk for næsen af dem. Så galt gik det dog slet ikke.

- Vi har sat 800 billetter i salg, og efter de første 45 minutter var der solgt 150 billetter, oplyser Jens Ole Amstrup.

Han forventer udsolgt til koncerten med Michael Falch og resten af gutterne fra MALURT.

- Hvornår det sker, har jeg ikke præcist svar på, men deres forårskoncerter er jo udsolgte, blandt andet på Skråen, og VEGA annoncerer ekstrakoncert, siger Jens Ole Amstrup.

Han tøver ikke med at kalde det "STORT", at MALURT gør comeback og tager på bandets absolut sidste turné - 40 år efter debuten i 1980.

- Enhver med bare den mindste hukommelse fra dansegulvet på Unique, skal da have udviklet sig ualmindelig voksent, hvis ikke Superlove, Mød Mig I Mørket og de andre radiohits stadig kan fremkalde den der kildrende fornemmelse i mellemgulvet, når man husker tilbage på ungdommens første kys, smiler spillestedslederen.

MALURT kan også ses på diverse festivaler i Danmark i sommeren 2020.

 

BillederTilføj billede


FOTO: MALURT

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close