Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.02.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

MARTEC udvider igen - nu med nye værksteder

Uddannelsesinstitutionen MARTEC i Frederikshavn bygger til for at følge med efterspørgslen af skolens elever. Foto: Hans-Christian Lauritzen, TV2 Nord
Den maritime uddannelse i Frederikshavn, MARTEC, er så populær, at den nu bliver nødt til at udvide med flere værksteder.

 

Onsdag blev de første spadestik taget til nye værksteder af både ledelsen og elever på skolen.

Værkstederne på Kragholmen er nødvendige for, at MARTEC kan følge med den maritime industris krav til fremtiden, og så har MARTEC også brug for mere plads, fordi der kommer flere og flere elever til skolen. 

- Vi kan se, at vi som uddannelsesinstitution bliver tilvalgt på de faciliteter, vi har, og de ting vi kan tilbyde som ekstraordinært udover bekendtgørelseskravene, siger uddannelseschef Kenneth Ørum Kirkegaard.

De nye værksteder skal stå klar til august, når det nye skoleår begynder. Trigon er hovedentreprenør på opgaven.

For tre år siden udvidede og renoverede MARTEC sin afdeling på Hånbækvej i Frederikshavn. H.K.H. Prins Joachim havde i selskab af uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs, bestyrelsesformand i Den A. P. Møllerske Støttefond, Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla og bestyrelsesmedlem Johan Uggla, da han officielt åbnede de nye lokaler.


 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close