Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.08.2017 | Af: Martin Pedersen

Mathias Vejnø skifter fra Hjørring Frem til FfI

Mathias Vejnø (med ryggen til og nummer 5 på trøjen) i en kamp for Hjørring AIK Frem mod netop FfI. Foto: Anette Gasberg
Mathias Vejnø skifter Hjørring AIK Frems sort/hvide trøje ud med FfI's rød/sorte ditto. FfI-truppens nyeste skud på stammen beskrives af cheftræneren som en fysisk og teknisk stærk midtbanespiller med forcer i det defensive. 

 

Kanal Frederikshavn kunne for to uger siden berette, at angriber Kasper Sørensen fra Skagen IK er ny mand i truppen. Skagboen Kasper Sørensen har erfaring fra 2. divisionsklubben Jammerbugt FC, og nu gør en tidligere spiller i lyseblåt ham selskab, idet Mathias Vejnø (25 år) ligeledes har tørnet ud for Pandrup-klubben, der dengang gik under navnet Blokhus FC.

Vejnø har tidligere spillet ungdomsfodbold i AaB, ligesom han også har været hos puljekollegerne fra Hirtshals Boldklub. Senest har den defensive midtbanespiller med det gode overblik tørnet ud for Hjørring AIK Frem, som FfI har mødt flere sæsoner i serie 2. Cheftræner Christian Kærsgaard glæder sig over truppens seneste tilføjelse og beskriver Vejnø således:

- Vi får i Mathias en teknisk dygtig midtbanespiller med et solidt overblik. Derudover er det en type, der arbejder stenhårdt til både træning og i kamp, og som udviser en god indstilling, og så viser han et stort engagement.

Mathias, der er bosat i Hjørring, har tidligere kæmpet med en korsbåndsskade, og ifølge cheftræneren handler det om at Mathias via træningen i FfI kommer i en kampform, der kan være med til gøre den solide midtbanespiller til en værdifuld del af truppen. Hovedpersonen selv sætter ord på netop dette.

- Med den rette træningsindsats opnår man som spiller et større overskud i kampene, og det er medvirkende til, at jeg er skiftet til klubben. I FfI er der flere spillere til træning, end hvad jeg har været vant til i de seneste par sæsoner, og det er med at skærpe én som spiller, mener Mathias Vejnø.

Den tidligere Hjørring AIK Frem-spiller har bevist i både træning og opstartskampe, at han besidder et godt overblik rent teknisk, og netop det spiller også ind omkring sit valg af ny klub, som han glæder sig til at være en del af:

- Jeg ser mig selv om en "boldspillende" midtbanespiller, så den attraktive spillestil, som FfI praktiserer, tiltaler mig i den grad. Rent intensitetsmæssigt vil jeg beskrive den første tid i klubben som et skridt op, og der er virkelig kamp om pladserne i truppen. Der bliver stillet krav til hinanden, hvilket også er med at give intensiteten et nøk opad, siger midtbanekrigeren.

FfI indleder sæsonen på udebane mod Hirtshals på onsdag 16. august. Opgøret fløjtes i gang klokken 19:00.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Anette Gasberg

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close