Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.11.2017 | Af: Stig Lundbo

Menighedsplejen uddeler julehjælp i de tre sogne

Menighedsplejen i Frederikshavn uddeler også julehjælp ud i 2017 til betrængte familier i de tre sogne, Frederikshavn, Bangsbostrand, Abildgård. Det er kun familier i disse tre sogne, der kan ansøge om julehjælp ved menighedsplejen.

 

Sidste år blev der uddelt gavekort for cirka 50.000 kroner -julehjælp til betrængte familier samt enlige uden pårørende.
Midlerne til julehjælp kommer fra de tre sogne i Frederikshavn samt donationer.

Udover julehjælp uddeler menighedsplejen også hjælp til konfirmationer, ligesom der kan gives et opmuntringslegat. Menighedsplejen har i år også doneret gaver på 10.000 kroner til de fire plejecentre i Frederikshavn samt til Barnets Blå Hus.

Skemaer til at ansøge om julehjælp kan afhentes på de tre sognes kirkekontorer. Ansøgningerne skal afleveres senest mandag 20. november 2017 til et af sognenes kirkekontorer.

Ansøgere, der får tildelt julehjælp, vil få besked fra menighedsplejen få dage før jul. Hvis ansøgerne ikke får besked, har man ikke har fået tildelt julehjælp.

Julehjælpen er en økonomisk håndsrækning med et gavekort i størrelsesordenen fra 500 kr.

Det skal bemærkes, at ansøgningerne behandles under hensyn til bestemmelserne om tavshedspligt i samarbejde med Frederikshavn Kommune.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close