Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.12.2017 | Af: Michael Frederiksen

Mette Hardam: Jeg turde at have en mærkesag

Mette Hardam (V): - Vi skal have forskellige synspunkter, som vi skal huske at sige højt, så folk hører det.
- Det nytter ikke, at vi alle bliver sådan en grå masse, som ikke har en særskilt mening.

 

Sådan siger Mette Hardam, som fra årsskiftet bliver ny formand for Plan- og Miljøudvalget i Frederikshavn Kommune. Hun belønnes dermed for sit flotte valg, hvor hun gik frem fra 362 til 647 personlige stemmer.

- Vi skal samarbejde - ja, bestemt, for det har kommunen bedst af, men vi skal også have forskellige synspunkter, som vi skal huske at sige højt, så folk hører det, udtaler Mette Hardam til Kanal Frederikshavn.

Hun tøver ikke med at kalde kommunalvalget tirsdag 21. november for et "katastrofevalg" for Venstre, der gik tilbage fra 10 til seks mandater. Hun har også en teori om, hvorfor vælgerne viste hende stor tillid.

- Jeg er selvfølgelig MEGET glad, og jeg er stolt over at være gået frem og stolt over, at jeg har kunnet hente stemmer på samtlige stemmesteder, noterer Mette Hardam.

Hun har de seneste fire år været formand for Distriktsudvalget, som med et beskedent budget på 600.000 kroner er én af de mindste brikker i det gigantiske kommunale puslespil. Ingen er dog i tvivl om. at Mette Hardams hjerte brænder for oplandsbyerne. Det var hun heller ikke bange for at vise i valgkampen.

- Jeg turde at have en mærkesag, og det gjorde måske en forskel. Jeg har skilt mig ud ved at fokusere på, at "vi skal turde investere i vores landsbyer". Jeg tror, det er vigtigt at huske, hvorfor man overhovedet har stukket hovedet ind i det hvepsebo, som det til tider er at være politiker, siger Mette Hardam.

Hun er spændt på sin nye rolle i spidsen for Plan- og Miljøudvalget, hvor hun afløser Anders Brandt Sørensen (S), der skal være formand for Børne- og Ungdomsudvalget.

- Jeg ganske bevidst om, at det er en stor mundfuld, som jeg ikke bliver verdensmester i på en formiddag, men jeg er klar til at sætte mig ind i tingene og forsøge at være realistisk og forsøge at finde løsninger sammen med udvalget, fortæller Mette Hardam.

Som formand for Plan- og Miljøudvalget er der flere "spændende sager".

- Jeg er godt klar over, at der ligger nogle sager som for eksempel støjsagen i Skagen, som godt nok er løst for 2018, men hvor det nok må forventes, at skråen skal vendes en gang, udtaler Mette Hardam.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close