Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.02.2018 | Af: Michael Frederiksen

MGP-deltager er flyttet hjem til Frederikshavn

Lasse Meling er for nylig flyttet fra København til Frederikshavn.
For første gang i mange år er der en frederikshavner med, når DR1 i aften afvikler Dansk Melodi Grand Prix 2018. 

 

19-årige Lasse Meling er i optakten til showet flere steder blevet omtalt som "ung frederikshavner, der nu bor i København".

Det er dog ikke rigtigt. Kanal Frederikshavn mødte Lasse Meling fredag eftermiddag under prøverne i Gigantium i Aalborg, og her fortalte han, at han er flyttet tilbage til Frederikshavn.

- Jeg bor skiftevis hos min mor og far i Frederikshavn. Efter at have boet i København er det dejligt at komme hjem og få lidt ro på, fortæller en smilende Lasse Meling, mens han sidder i "Green Room" og overværer Aalborg Symfoniorkester folde sig ud på den store scene i Gigantium.

Lasse Meling synger i aften sang nr. seks. Han har skrevet "Unfound" sammen med veteranen Kim Nowak-Zorde og producerteamet TheArrangement. Kim Nowak-Zorde står bag hits som Sanne Salomonsens "Taxa" og Christophers gennembrudshit "Nothing in Common". Med "Unfound" deltager han i Dansk Melodi Grand Prix for femte gang. I 2014 var han en af bagmændene bag Basims vindersang "Cliché Love Song".

Bookmakerne giver ikke frederikshavneren mange chancer. De vurderer, at han slutter på ottendepladsen. Det tager Lasse Meling dog i stiv arm. Det er lørdag aften, at vinderen skal findes, og bookmakerne har før taget fejl.

- Under alle omstændigheder føjer jeg mig allerede som en vinder. Det er fantastisk at være med, og jeg har mødt mange spændende mennesker i denne uge, siger Lasse Meling til Kanal Frederikshavn.

Lasse Meling, som boede i Stenhøj, inden han første gang flyttede til Frederikshavn med sin familie, blev opdaget på YouTube for seks år siden. Han fik hurtigt tilnavnet "Skandinaviens Justin Bieber".

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close