Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.12.2020 | Af: Michael Frederiksen

Michael har tabt sig 100 kilo på kun 11 måneder

For 36-årige Michael Andersen fra Frederikshavn har 2020 udviklet sig til et juleeventyr. Han har totalt ændret livsstil og har tabt sig 100 kilo på 11 måneder.


 

Michael Andersen vejede 197 kilo, da han 24. januar begyndte hos personlig træner Laurits Thorning Jakobsen, RST Træning. Allerede efter 14 dage havde han tabt de første 14 kilo.

- Det er en vanvittig og usædvanlig bedrift. Der er mange, som har tabt 100 kilo, men ikke på 11 måneder og ad den naturlige vej med kostplanlægning og meget hård styrke- og konditionstræning, siger Laurits Thorning Jakobsen, som har trænet med Michael Andersen hver mandag.

Michael Andersen har siden januar trænet seks gange om ugen i Kattegat Silo med sin lillebror, Morten Andersen, der i samme periode er gået fra 117 til 73 kilo.

- Det føles super fint. Nu kan jeg gøre det samme som alle mine kammerater, smiler Michael Andersen.

En radikal kostomlægning er en væsentlig forklaring på vægttabet. Tidligere kunne han sagtens spise 10 cheeseburgers fra McDonald's, og han har også haft et ekstra køleskab derhjemme udelukkende til sodavand. Nu bruger han det ekstra køleskab til grøntsager.

- Grøntafdelingen i supermarkedet er noget af det bedste, der findes nu, mens jeg til gengæld går hurtigt forbi slikket, forklarer han.

Michael Andersen håber, at han ved at fortælle sin historie kan inspirere andre overvægtige.

- Man kan, hvad man vil. Jeg vil mene, at alle kan gøre det. Jeg kan fortælle, hvordan jeg havde det, da jeg var allerstørst i forhold til nu. Jeg skulle for eksempel altid finde en stol uden armlæn eller en bænk, når jeg skulle sidde ned.

Michael Andersen er klar med et nyt mål i 2021. Vægten skal ned under 90 kilo. Han glæder sig til, det bliver bedre vejr, så han han komme ud på sin mountainbike, som han købte i sommer. Allerede i september cyklede han 1500 kilometer.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close