Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
30.12.2018 | Af: Michael Frederiksen

Mieritz udgik med skade - Frederiksen var rasende

Christian Mieritz udgik midt i tredje periode med en skade. Foto: Danmarks Ishockey Union
- Jeg er rasende, udtalte Frederikshavn White Hawks' Christopher Frederiksen efter lørdagens 3-4-nederlag til Aalborg Pirates.

 

Ligesom i fredagens hjemmekamp førte høgene med to mål, men tabte på straffeslag. En skæbne, som Christopher Frederiksen bestemt ikke bryder sig om.

- Vi stopper med at spille hockey og tænker for meget på at forsvare, og det bliver straffet af et godt hold som Aalborg. Vi lærte åbenbart ikke nok af den første kamp, for det skete to dage i træk. I stedet for selv at sætte et angreb op lægger vi bare pucken ned og giver dem muligheden for at køre den anden vej, lød det fra Christopher Frederiksen.

Han var den eneste af WH's tre skytter, som scorede, da kampen skulle afgøres på straffeslag. Alexander Bumagin og Cam Spiro brændte.

White Hawks' målmand, Tadeas Galansky, var uden sammenligning gæsternes bedste spiller i Aalborg.

- Det er han stort set hver gang, vi spiller. Vi er nødt til at hjælpe ham noget mere. Det kan ikke passe, at han skal redde r.... på os hver evig eneste gang. Hjælper vi ham mere, vinder vi også sådan nogle kampe som dem her, og det er det, der skal til på længere sigt, udtaler Christopher Frederiksen.

White Hawks' Christian Mieritz udgik midtvejs i tredje periode. Han blev kørt til nærmere undersøgelse på sygehuset i Aalborg. Det lignede umiddelbart en skulderskade, som han pådrog sig efter en tackling ved banden.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Danmarks Ishockey Union

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close