Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
12.08.2017 | Af: Anne-Mette Buus

Mikkel Kessler holder sjældent foredrag i Sæby

Mikkel Kessler gæster Manegen i Sæby 5. oktober kl. 19.00.
Gå efteråret i møde med et væld af gode arrangementstilbud fra Bibliotek & Borgerservice, som har brugt sommeren til at sammensætte et spændende og inspirerende program.

 

For de voksne
Maria Helleberg kommer til Frederikshavn, hvor hun fortæller om sin roman ”Kvinderne fra Thy”, der handler om livet på landet og i provinsen, som det tegnede sig for kvinder i 1800-tallet og hen over århundredeskiftet. Dagen efter gæster hun Sæby med fortælling om romanen ”Stormene” - om kærlighed og rå magt i Reformationens Danmark.

Frederikshavn får besøg af én af Danmarks bedste racekørere – Jason Watt. Trods sin barske historie leverer han foredraget ”Fordi jeg vil” med masser af humor, charme og nærvær – et inspirerende foredrag om mod, engagement, viljestyrke, motivation og dét at arbejde fokuseret på at nå sine mål.

I Sæby har du chancen for at opleve den ellers private Mikkel Kessler med et personligt og inspirerende foredrag, når han for første gang rigtigt lader offentligheden komme bag om rampelyset og giver et åbent og ærligt indblik i livet som professionel bokser.

Det er også i Sæby, du kan høre håndboldspilleren Rikke Nielsen fortælle sin personlige historie om sit liv med fokus på datteren Magda med Downs syndrom og hendes håndboldhold for børn med handicaps.

I Skagen garanteres mandehørm, når forfatter og tidligere jægersoldat Thomas Rathsack, som bl.a. også er kendt fra TV2's program "Korpset", kommer på besøg. Han fortæller bl.a. om betydningen af begrebet ”broderskab" som en bærende sammenhængskraft i Jægerkorpset.

For børn og unge
Traditionen tro byder børnebibliotekerne på velkendte arrangementer som f.eks. teater, biblobiffen, krea-lab, LAN-party, baby-caféer, efterårsferie med hekse-tema og meget mere. Dette efterår har Bibliotek & Borgerservice desuden allieret sig med RobinSamse til at fortælle om livet som youtuber. RobinSamses youtube-kanal har mere end 170.000 abonnenter og er en af Danmarks mest sete. Mød dem i Sæby, hvor de også fortæller, hvordan fænomenet RobinSamse opstod.

Frederikshavn får også besøg af en youtuber – nemlig Julia Sofia - forfatter, smykkedesigner og meget, meget mere. Julia er en af nutidens stjerner på de sociale medier, hvor hun fortæller om livet, makeup, kropsidealer, selvtillid og alt om, hvordan det er at være ung.

Demokrati for alle – børn, unge og voksne
I efteråret skruer Bibliotek & Borgerservice op for debatten, og i anledning af kommunalvalget sættes der fokus på demokrati, debat og valg. Med demokratiet og debatten som fokus afholder Frederikshavn Bibliotek for første gang en Demokratifestival, hvor alle er velkomne. Med Clement Kjersgaard som ordstyrer deltager en række lokale toppolitikere med borgmester Birgit Hansen i spidsen, en stribe lokale gæster samt folketingspolitikere som Morten Østergaard og Pia Olsen Dyhr og meningsdannere som Natasha Al-Hariri og Mikael Jalving.

Af andre arrangementer under samme tema kan nævnes, at Sæby får besøg af journalist Johannes Langkilde med foredraget ”Da amerikanerne gik hver til sit”. I Frederikshavn holder Erik Valeur foredraget ”Magtens Danmark”, og Teatergrad spiller forestillingen ”Demokrati”. Efterårets bogcaféer står også i demokratiets tegn med præsentation af bøger om valg, og for børnene afholder vi børnevalg om, hvem der skal være børnenes borgmester i Frederikshavn.

Læs mere her.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close