Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.04.2012 | Af: Leif Jensen

Mikkel Kessler om Arena Nord: - En perfekt hal

MIkkel Kessler: - Der er kommet rigtigt mange mennesker. Det er meget flot af frederikshavnerne.
Blandt de mange kendte ansigter, der sad tæt ved ringen til lørdagens boksebrag i Arena Nord, var Danmark nok mest kendte og populære bokser, Mikkel Kessler. Ligesom Patrick Nielsen er han også en del af Team Sauerland, og det var en glad og rolig Mikkel, som Kanal Frederikshavn fik en hurtig snak med på række 2.

 

- Det er dejligt engang imellem bare at være tilskuer i stedet for at skulle stå der og være nervøs og vente på, at det bliver ens tur og man er i fokus hele tiden. Så det er rart, at man kan sidde her og slappe af og se nogle gode kampe, fortæller Mikkel, mens han smiler venligt.

Til spørgsmålet om, hvordan det går med ham selv siger han:

- Det går godt. Rigtig godt. Jeg er i min bedste form nogensinde. Jeg er klar til min kamp 19. maj, så nu skal tiden bare gå, fortæller han med hentydning til kampen i Parken, hvor modstanderen er amerikaneren Allan Green.

Kessler afslører, at han egentlig ikke kan mindes, at han nogensinde før har været i Frederikshavn.

- Men jeg synes, det er en flot hal, I har her, og der er kommet rigtigt mange mennesker. Det er meget flot af frederikshavnerne. Det er helt sikkert et sted, hvor mange kan lave flere lignende arrangementer. Det er jo en perfekt hal, og folk kan se noget over det hele.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Helle Hornshøj

FOTO: Helle Hornshøj

FOTO: Helle Hornshøj

 

Kommentarer

Del denne artikel

24-04 - 287.000 tv-seere fulgte boksebraget...

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close