Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.07.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Mistanke om krænkelser af børn på Læsø Skole

Informationsmødet for forældrene fandt sted i dag i Læsø Bio i Byrum. Foto: Jesper Christiansen, TV2 Nord
Flere børn på Læsø Skole er muligvis blevet krænket af en ansat på skolen. Derfor indkaldte Læsø Kommune tirsdag forældrene til informationsmøde om sagen.

 

Mere end 100 forældre deltog i mødet om mulige krænkelser af børn på skolen. Hvor mange sager det drejer sig om, ønsker socialchef i Læsø Kommune, Lotte Keller, ikke at oplyse.

- Det kan jeg ikke komme ind på. Der er rigtig mange hensyn, som vi skal tage i den her sag, siger hun til TV2 Nord.

Hun ønsker heller ikke at kommentere, hvor mange indberetninger der foreligger, eller hvad de konkret handler om.

Ifølge TV2 Nords oplysninger har flere børn fortalt, at de har været udsat for blufærdighedskrænkelser. Hvilken karakter blufærdighedskrænkelserne skulle have er uvist.

Til informationsmødet i Læsø Bio deltog udover Læsø Kommune også repræsentant fra Nordjyllands Politi, en psykolog og myndighedsafdelingen i Frederikshavn Kommune.

- Med det kendskab vi har, så var det vores vurdering, at det gjaldt om at få den information, der er givet fra politi, psykolog og familieafdeling bredt ud til rigtig mange, siger Lotte Keller.

Det var flere indberetninger om mulige krænkelser af børn, som fik Læsø Kommune til at holde mødet. På mødet blev forældrene orienteret om sagen, ligesom de fik gode råd til, hvordan de skal forholde sig, hvis der børn fortæller, at de har været udsat for noget.

Selv om politikommissær Henrik Skals fra Nordjyllands Politi deltog i informationsmødet, så ønskede han ikke at kommentere sagen, da der ikke foreligger en anmeldelse mod personen.

Der går i alt 206 børn på Læsø Skole og Børnehuset. Det er uvist hvor mange af skolens elever, som har været udsat for de mulige krænkelser, som ifølge indberetningerne er udført af en af skolens 18 ansatte.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Jesper Christiansen, TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close