Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.07.2020 | Af: Michael Frederiksen

Modeshow i gågaden, men sommervejret udeblev

Se flere fotos under artiklen, blandt andet af Susanne Værens, som vandt aftenens hovedpræmie.
Sommervejret udeblev, da Café Stæhrs hyggelige udemiljø i gågaden torsdag aften dannede ramme om et modeshow. Publikum - udelukkende kvinder - pakkede sig ind i lune tæpper i et forsøg på at holde varmen i den kraftige og kølige vind.

 

Tæpperne var i den grad nødvendige denne aften, hvor vinden drillede og desuden var noget kraftigere end forventet.

- Det havde selvfølgelig været helt fantastisk, hvis det havde været for en uge siden, hvor vejret var lunt og lækkert, men folk tog det heldigvis med godt humør, siger Lars Stæhr fra Café Stæhr, som var yderst til tilfreds med arrangementet.

Særligt for fire personer var det en kølig aften, nemlig de fire modeller, som præsenterede sommerens mode fra Spar Dame. Trusser/BH og bikini/badedragt var altså ikke en passende påklædning i det kølige vejr, men de fire modeller viste stort overskud - også når tilfældigt forbipasserende stoppede og undrede sig over synet midt i gågaden.

Ud over Spar Dame deltog tøj- og livsstilsbutikken Søndergaard F, frisørsalonen Evig Glad og optiker NytSyn i modeshowet.

Alle publikummer fik en goodiebag med værdier for næsten 700 kroner. Derudover blev der trukket lod om 13 præmier fra DRINX, Spar Dame og Jyske Bank samt aftenens hovedpræmie, som blev vundet af Susanne Værens.

Hun gik hjem med en kjole til 699 kroner fra Søndergaard F, et gavekort på 500 kroner til Spar Dame, en frokost for to på Café Stæhr til en værdi af 500 kroner, et gavekort på 925 kroner til til ansigtsbehandling hos Evig Glad og gelpolish-behandling hos Evig Glads Negle samt bobler fra DRINX.

Med en søn, som skal giftes 1. august, var det en glad Susanne Værens, som nu kan forkæle sig selv ekstra op til sønnens bryllup.

Efter modeshowet var der åbent i Evig Glad, Spar Dame og Søndergaard F, som alle lokkede med rabatter i aftenens anledning.

- Det blæste desværre meget, men folk var heldigvis meget tilfredse, da de bagefter kom ind i vores butikker, fik varmen og handlede, siger Anette Meyer Jacobsen, indehaver af Spar Dame, og Tina Søndergaard Frederiksen, indehaver af Søndergaard F.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close