Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.01.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Møde: Hvad foregår der i fritids- og kulturlivet?

Hvad er behovet, og hvor skal fokus ligge i kultur- og foreningslivet i Frederikshavn Kommune? Det vil det nyvalgte Kultur- og Fritidsudvalg gerne finde inspiration til. Derfor inviterer udvalget alle foreninger og frivillige, kulturfolk og andre kreative kræfter til fyraftensmøde.

 

Forbered et kort oplæg. Og kom og sæt det på dagsordenen. Sådan lyder tilbuddet fra Kultur- og Fritidsudvalget, der træffer beslutninger om - og derfor inviterer - alle kulturhuse, teatre, museer, fritids- og idrætsanlæg, folkeoplysning, biblioteker og musik- og billedskoler til mødet.

Formålet er at få input til det kommende arbejde i udvalget, og hvem er bedre til at sætte dagsordenen end repræsentanter fra det aktive fritids- og kulturliv i kommunen:

- Vi vil gerne blive klogere og vide, hvad der sker. Og den hjælp håber vi at få fra de mange foreninger, kulturinstitutioner og fritidsaktiviteter. Intet er i princippet for stort eller for småt, men vi forestiller os, at man får taletid, som man overholder og har forberedt på forhånd. Det er simpelthen for at så mange, som muligt kan komme til orde. Samtidig har deltagerne mulighed for at høre, hvad andre er optaget af, og måske kan de også finde inspiration eller nye samarbejdsmuligheder. Men hensigten er, at vi i udvalget får viden om, hvad der foregår i fritids- og kulturlivet, og får en pejling af, hvad der fremover kan skabe gennemslagskraft i Frederikshavn Kommune. Vi glæder os til at komme i dialog, siger Anders Broholm (V), nyvalgt formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Mødet finder sted mandag 12. februar fra kl. 16 til 19 i Maskinhallen i Frederikshavn. Tilmelding på mail inden 2. februar 2018.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close