Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.09.2019 | Af: Michael Frederiksen

Møde: Skal Strandby have et højhus på 12 etager?

Højhus på 12 etager midt i Strandby. Hvad tænker du?
Skal Strandby have et højhus på 12 etager på havnen? Boligforeningen Vesterport vil opføre et boligtårn på hjørnet af Søndre Havnevej og Agervej, og mandag 16. september præsenterer boligforeningen projektet. Det sker på et offentligt møde kl. 19.00 på Strandby Skole.

 

Fra 9.-23. september er projektet desuden ude i foroffentlighedsfase, hvor enhver har ret til at komme med bemærkninger, idéer og forslag til det videre planlægningsarbejde i Strandby.

Læs mere her.

Vesterports forslag er i overensstemmelse med Kommuneplanens mål om, at byudvikling skal foregå ved fortætning og udvikling af eksisterende byområder, men er ikke i overensstemmelse med Kommuneplanens rammer og den lokalplan, der er gældende for området.

Det foreslåede byggeri er højere, der bygges flere kvadratmeter, og de viste eksempler på byggeri har et andet udtryk, end gældende planer giver mulighed for. Skal byggeriet realiseres, forudsætter det, at byrådet beslutter en ændring af Kommuneplanen, at det vurderes hvilken indflydelse byggeriet får på Strandby, samt at der udarbejdes en ny lokalplan.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close