Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.08.2018 | Af: Michael Frederiksen

Moses Opondo: Kampen mod AaB et højdepunkt

Moses Opondo (9) og Magnus Christensen (lyst hår) udvekslede ikke mange ord efter lokalopgøret.
FODBOLD: - Det var en historisk kamp, som blev krydret med, at Magnus (Christensen, red.) og jeg også fik lov til at stå ansigt til ansigt mod hinanden på midtbanen for første gang. 

 

Det siger 20-årige Moses Opondo om mandagens lokalopgør mellem Vendsyssel FF og AaB, som også bød på en vaskeægte frederikshavnerduel på midtbanen mellem de to tidligere Bangsbo Freja-spillere Magnus Christensen og Moses Opondo.

- Det er klart, at det altid er specielt at skulle spille mod nogen, man har en relation til udenfor banen, så jeg forsøgte på ikke og tænke for meget over det og bare nyde øjeblikket i den enormt fede kulisse. Det er ikke rigtigt endnu gået op for mig, hvor stort det egentlig er, men når sæsonen på et tidspunkt ender, så vil jeg da se tilbage på det her lokalopgør som klart værende ét af mange højdepunkter for mit vedkommende, udtaler Moses Opondo.

De to superligaspillere er nemlig ikke bare jævnaldrende og tidligere holdkammerarter i Bangsbo Freja. De er også bedste venner uden for grønsværen.


- Der blev faktisk ikke sagt noget andet end "hey". Magnus og jeg er begge professionelle, når vi træder på banen, og så snart vi træder fra banen, er det selvfølgelig noget helt andet, men på banen blev der arbejdet. Jeg synes, det var en fed kamp. Spillet med bolden var måske ikke på sit ypperste, men det var fordi, begge hold pressede så hårdt på, mener Moses Opondo.

Han vurderer, at oprykkerne fra Vendsyssel igen i kampen mod AaB viste, at holdet er i stand til at bide skeer med de etablerede superligahold.

- Det var en spændende kamp, som kunne været gået vores vej, men vi endte med at stå som tabere, hvilket er ærgerligt for os, siger Moses Opondo.

Vendsyssel er noteret for seks point efter de første fire kampe i Superligaen. Fredag aften har Moses Opondo og co. igen fordel af hjemmebane, når ubesejrede Vejle kommer på besøg i Hjørring.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close