Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.10.2018 | Af: Michael Frederiksen

Motorcyklist dræbt i trafikulykke ved Gærum

Det skete onsdag eftermiddag to alvorlige ulykker med få minutters mellemrum ved Gærum og i Ålbæk.
OPDATERET KL. 22.00: En mandlig motorcyklist på 52 år fra Sæby-området blev i eftermiddag dræbt på Brønderslevvej mellem Gærum og Frederikshavn. I Ålbæk blev en ældre kvindelig cyklist alvorligt kvæstet.


 

De to ulykker indtraf onsdag eftermiddag med blot 10 minutters mellemrum.

Nordjyllands Politi modtog kl. 13.39 en melding om en alvorlig ulykke tæt på Gærum. Her døde en 52-årig mand af sine kvæstelser.

Ulykken skete, da en personbil holdt stille med blinklyset tændt for at svinge til venstre. Bagved personbilen kom endnu en personbil, som drejede højre om bilen, der holdt stille. Bag den højresvingende bil kørte den 52-årige motorcyklist.

Motorcyklisten drejede venstre om bilen, der kørte foran ham, og op på siden af bilen, som skulle svinge til venstre. Han forsøgte at undvige den venstresvingende bil, og ved undvigemanøvren væltede han og gled hen ad asfalten.

- Han endte i den modsatte vognbane og blev kørt over af en modkørende bil, oplyser vagtchef Per Jørgensen, Nordjyllands Politi.

Bilisten i den modkørende bil slap uskadt fra sammenstødet og alarmerede politiet. Der blev straks givet førstehjælp til motorcyklisten, men den 52-årige døde af sine kvæstelser.

Kl. 13.50 blev en 70-årig kvindelig cyklist fra Ålbæk ramt af en personbil ud for Skagensvej 23 i Ålbæk. Årsagen til sammenstødet er ukendt.

Kvinden pådrog sig kvæstelser i hovedet og havde svært ved at trække vejret. Vagtchef Per Jørgensen oplyser, at hun er alvorligt kvæstet, men uden for livsfare.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close