Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.02.2018 | Af: Michael Frederiksen

Munkebakkeskolen er nu væk: Kommer der boliger?

Borgmester Birgit S. Hansen: - Planen er p.t. at frasælge restarealet til byudvikling.
Sidste etape af nedrivningen af Munkebakkeskolen er tilendebragt. Det mest åbenlyse spørgsmål er nu: Hvad skal der ske med det store område mellem Rimmensgade og Suensonsvej, ved siden af Nordstjerneskolen?

 

Området tættest på Rimmens Allé er uegnet til boliger på grund af naboskabet til MAN Diesel & Turbo. Det vil kræve en helt særlig indretning, og det har tidligere været undersøgt.

- Planen er p.t. at frasælge restarealet til byudvikling, som der så skal planlægges for, da arealet i dag er udlagt til offentlige formål, oplyser borgmester Birgit S. Hansen (S) til Kanal Frederikshavn.


Nedrivningen af Munkebakkeskolen var også første forudsætning for at kunne overholde kravene til bebyggelsesprocenten for Nordstjerneskolen. 

Borgmesteren forudser, at der skal overgå et areal til Nordstjerneskolen, som ønsker mere plads udendørs.

- Dette ønske/behov skal lige helt på plads. Forhåbentlig efterlader det et restareal, der sammen med arealet, som Heldagsskolen efterlader, når denne flyttes, kan anvendes til byudviklingsjord, udtaler Birgit S. Hansen.


Hvis skolens ekstra areal udendørs placeres, så det rækker ud mod Rimmens Allé, bliver der - når Heldagsskolen er flyttet - mulighed for at skabe et pænt bredt sammenhængende areal mod nord - fra Suensonsvej parallelt med boligforeningens blokke.

- Det vil kunne bruges til boliger, hvis det er det, der ønskes, mener Birgit S. Hansen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close