Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.06.2012 | Af: André Hansen

Mystisk: Bilnøgler vil ikke låse fredag eftermiddag

Inden for en radius på 500 meter fra Pedersen & Nielsen på Maigårdsvej er det ikke muligt at bruge sine bilnøgler hver fredag eftermiddag.
Hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S på Maigårdsvej i Frederikshavn oplever man en sær tendens. Hver fredag eftermiddag virker alle bilnøgler ikke inden for en radius af cirka 500 meter. Værkfører Frede Thomsen har en formodning om, hvad problemet kan skyldes.


 

Hvis man fredag eftermiddag er på vej ud at handle eller har andre ærinder i den vestlige del af Frederikshavn, bør man måske tjekke efter en ekstra gang, om bilen nu også er ordentligt låst. Frede Thomsen fra Volvo- og Renault-forhandleren kender godt den tekniske forklaring på problemet, men noget undrer ham dog stadigvæk.

- Al fjernstyring i Danmark føres på frekvensen 433 MHz. Hvis et signal går ind og overskygger det signal, som nøglerne udsender, så virker de ikke. Det kan man opleve mange steder, for eksempel på færger eller andre steder, hvor store signaler bliver udsendt. Vi havde en mand oppe med en walkie, som fastslog, at det gjaldt inden for en radius af 500 meter, og det passer. Vi ved dog ikke, hvad det er, som udsender signalet. Det kan være kommunens samtaleanlæg, brandstationen eller nogle lokale walkie-interesserede. Vi ved det simpelthen ikke, fortæller Frede Thomsen.

Hvis du har kendskab til noget, som kunne være årsag til blokeringen af signalet, er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: André Hansen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close