Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.04.2012 | Af: Winnie Ginge

Nåede semifinalerne i stærkt internationelt felt

En god indsats i Blackpool blev fulgt op af endnu bedre internationale resultater ved Aarhus International Dance Galla for Tenna og Magnus.
Frederikshavn markerede sig endnu en gang på dansegulvet, da der forleden var Aarhus International Dance Galla i den jyske hovedstad, hvor nogle af verdens bedste unge sportsdansere var samlet i NRGi Arena. 

- Det blev til mere end forventet. Vores uge i Blackpool med dans hver dag på topniveau har åbenbart smittet af på vores form, som er rigtig god for tiden, siger sportsdanser Tenna Bloch Petersen, Frederikshavn, der sammen med sin partner, østjyske Magnus Ginge, gjorde det mere end godt ved det internationale stævne i Aarhus.

Turneringen, der også omfattede både VM og EM, havde tiltrukket mange af verdens bedste unge sportsdansere, så konkurrencen var hård. Tenna og Magnus, 14 og 15 år, stillede op i ungdomsrækken, hvor deltagerne kan være op til 18 år. Men alligevel dansede de to unge sig frem blandt de bedste.

I latinturneringen var de med frem til og med kvartfinalen, inden de måtte sige farvel. Turneringen blev vundet af et par fra Rumænien foran et par fra Hviderusland.

Østeuropæerne dominerede også ungdomsrækken i standarddansene, som vandtes af et par fra Litauen foran et par fra Kazakhstan.

- Standarddansene er vores bedste, men vi var nu alligevel glædeligt overraskede over, at vi kom helt frem til og med semifinalen, beretter Tenna Bloch Petersen.

Det gav en samlet 11. plads, hvilket er parrets bedste internationale resultat nogensinde.

De næste uger danser Tenna og Magnus en række opvisninger i Jylland, har den sædvanlige træning i Frederikshavn og Randers, og er til træningssamlinger i Viborg og Aarhus, og så håber de at formen holder frem til næste danske ranglistestævne lørdag 2.juni.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Winnie Ginge

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close