Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
09.08.2018 | Af: Michael Frederiksen

NaturYoga Speciel: For folk med stress eller angst

Fra næste uge tilbyder Sanna Carlsen i Frederikshavn NaturYoga Special. Det er målrettet de mennesker, som har stress, angst og depression tæt inde på livet. 

 

- Det bliver et forløb med særligt sammensatte stillinger, meditationer og mulighed for at få præcis de værktøjer, den enkelte har brug for med sig hjem til at komme sine symptomer til livs og lære at være i dem og begrænse dem, forklarer Sanna Carlsen.

Hun har selv i flere år haft stress, og hun vurderer, der er et kæmpe behov for at komme disse sygdomme til livs.

- Det vil jeg gerne hjælpe med. Jeg har selv måtte erkende, acceptere og omlægge mit liv de seneste år på grund af stress, så deltagerne vil blive mødt med forståelse for deres situation. Der er stadig et par ledige pladser, hvis du eller en du kender, er klar til at blive guidet til selv at lukke ned for symptomerne og få et bedre og gladere liv, forklarer Sanna Carlsen.

Efterfødsel og Begyndere er målgrupperne for to andre nye hold, som NaturYoga tilbyder efter sommerferien.

Sanna Carlsen har de seneste par måneder tilbudt DROP-IN NaturYoga med besøg på forskellige skønne steder i Sæby og Frederikshavn, blandt andet 108 solhilsener på Bangsbo Fort ved solopgang forrige lørdag morgen og TUSMØRKEyoga fredag aften i sidste uge.

- Med stor ydmyghed siger jeg tak for den dejlige modtagelse, jeg har fået. Der er en fast skare, som deltager, og der har været så mange med undervejs. Vi har nydt naturen sammen, både lokale og turister på ferie i området. At være i naturen med dens stilhed, lyde, vind, sol og regn er en sanselig oplevelse og dem, der deltager, overgiver sig fuldstændig til oplevelsen. At man kommer til NaturYoga kl. 6.00 om morgenen på stranden og laver yoga, samtidig med solen hæver sig på himlen, er helt unikt og skal opleves. Vi er der et par onsdage mere, hvis nogen har lyst til at være med og selvfølgelig andre steder fire gange om ugen frem til midt i oktober, udtaler Sanna Carlsen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close