Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
25.01.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Nedlukning forvandlet til forårsglæde i FOF

Nu må vi, og nu kan vi, så kom og vær med. Kursister er klar, og FOF's undervisere er klar. Når bare alle husker coronapas og mundbind, må vi igen mødes på de mange kurser.

 

Det siger en glad Kirsten Højrup, skoleleder for FOF Vendsyssel, der tilbyder aftenskole i fem kommuner: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt og Læsø.

- Oplev foråret med aktiviteter i din aftenskole - både dag og aften. I din aftenskole handler det om at blive klogere, sundere og gladere – sammen. Vi mødes uge efter uge med de samme, vi mødes på små hold og i kendte og trygge omgivelser.

Kurserne får nye startdatoer efter genåbningen, og alle får besked, når lige deres kursus og hold er klar parat, oplyser Kirsten Højrup.

Den ekstra nedlukning af aftenskolerne har gjort indtryk.

- Det var heller ikke logisk for nogen, at det lige skulle være den del af kulturlivet, som skulle tage endnu en omgang med nedlukning. Men som vi også har givet udtryk for, så tager vi vores del af smittebekæmpelsen, det er blot svært at forklare kursister og undervisere, at lige aftenskolens aktiviteter skulle være mere farlige end andet, man kan gå til, mener Kirsten Højrup.

Gode kræfter har skubbet på for en genåbning, og nedlukning er nu erstattet af forårsglæde.

Følg med på www.fof-vendsyssel.dk og se, hvad du kan gå til i foråret.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close