Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.05.2019 | Af: Michael Frederiksen

Ni spillere tager turen med FfI ned i 2. division

Casper Holmen fortsætter i FfI trods nedrykningen fra 1. division.
Herrehåndbolden overlever i FfI. Den har ellers været truet efter nedrykningen fra 1. til 2. division, men nu fastslår formand Nicolai Horn, at redningsmissionen lykkedes.

 

- Efter at det blev en kendsgerning, at vi måtte rykke ned fra 1. division, har der været meget usikkerhed om holdet. Hvem forsvandt, hvem blev og hvordan skulle vi komme videre? Nu kan vi afsløre, at der heldigvis også bliver spillet herrehåndbold i FfI i den kommende sæson. Der har været en masse gode snakke klubben og spillerne imellem, og efter den naturlige skuffelse hos alle har lagt sig, er alle de tilbageværende spillere og klubben klar til og brætte ærmerne op og kæmpe sammen for FfI, siger Nicolaj Horn.

FfI er i fuld gang med at bygge et godt fundament uden for banen, som er holdbart, når chancen for en oprykning byder sig igen.

- Vi har fortsat ambitioner om at være blandt de 28 bedste herrehold i Danmark i fremtiden. Men nu må vi tage et lille skridt ad gangen, så det på banen går hånd i hånd med det arbejde, der foregår uden for banen. Drømmen om ligahåndbold i Frederikshavn lever fortsat. Vejen dertil er bare blevet lidt længere, erkender Nicolaj Horn.

Sportslig koordinator, Morten Frandsen Holmen, glæder sig over, at Mikael Fellov, Christian Lykke, Sebastian Andersen, Steffan Stolling, Sebastian Kanstrup, Daniel Beith, Morten Møller, Casper Holmen og Daniel Holmen alle er klar til spille 2. divisionshold i FfI. Det er altså flere af FfI's nøglespillere, som tager turen med ned i 2. division.

Væk fra den forgangne sæson er Eigil Feddersen (skifter til HC Odense), Mads Nygaard Madsen, Nikolaj Jensen, Marcus Raakjær og Eirikur Simonsen.

- Vi er også glade for, at Rasmus Jensen er klar til at tage et skridt op, så han fra den kommende sæson forfremmes fra assistent til cheftræner. Vi er på jagt efter en assistent til Rasmus, og så er vi i gang med at finde de to-tre spillere, som vi mener, vi mangler for at have et slagkraftigt hold til 2. division. Nu glæder vi os til at komme i gang med forberedelserne til den nye sæson, og jeg føler mig ganske tryg ved, at vi går en god sæson i møde, siger Morten Frandsen Holmen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close