Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.10.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

NIARN fortalte levende om sit livs op- og nedture

Søren Vestergaard Pedersen takkede NIARN i Det Musiske Hus.
Tirsdag blev der afviklet SINDETS DAG i Frederikshavn, og det blev et tilløbsstykke og en kæmpe succes, mener arrangøren.

 

Hele dagen forgik i og omkring Det Musiske Hus, hvor dagen begyndte med sang og underholdning af Bakkely-koret under ledelse af Knud-Erik Thrane.

Borgmester Birgit Hansen er "fast inventar" til SINDETS DAG, og hun holdt en fantastisk åbningstale med nærvær og sjæl. Hun roste alle de frivillige kræfter, som stod bag arrangementet.

Kl. 14.00 lød startskuddet til cykel- og gåturen, hvor knap 200 deltog. Borgmester Birgit Hansen tog den 10 kilometer lange cykeltur i en rickshaw. Vejrguderne viste sig fra deres allebedste side, og på ruten var der pitstop med varm suppe.

Dagen blev afsluttet med et udsolgt foredrag af rapperen NIARN fra Aalborg. NIARN - alias Niels Roos - fortalte på levende vis om sit livs op- og nedture, om sit misbrug og deraf psykiske lidelser, og hvordan han i dag har et liv som ædru alkoholiker og er i psykisk balance.

Spørgelysten var stor, og det var til stående klapsalver, at NIARN forlod scenen. Efter foredraget var han i foyeren for at snakke med folk, give autografer og selvfølgelig blive fotograferet.

Hanne Engsig fra Bog & Idé var tilstede med NIARN’s bog, og rigtig mange benyttede sig af dette og købte bogen for efterfølgende at få den signeret.

Alle aktører, som var involveret i SINDETS DAG, kan se tilbage på en succesfuld dag, hvor der blev skabt mange kontakter og relationer, og givet gode råd om psykisk sundhed og misbrug.

Der var smil på læben hos Søren Vestergaard Pedersen og Niels Chr. Jensen fra styregruppen, og de gav begge udtryk for, at "Psykiatrifællesskabet" i Frederikshavn Kommune igen næste år vil arrangere SINDETS DAG.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close