Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.04.2018 | Af: Michael Frederiksen

Nicolai Meyer skubber Lauridsen ud af truppen

Nicolai Meyer har afsluttet sæson i Allsvenskan og rejser i denne uge med Danmark til Hviderusland. Foto: iShoot.dk
Fire nye angribere tilslutter sig det danske ishockeylandshold, som er i fuld gang med forberedelserne til A-VM på hjemmebane. Der er tre White Hawks-spillere tilbage i truppen.

 

Det er Thomas Lillie, Nick Olesen og Kristian Jensen. I forhold til kampene mod Sverige er Kristoffer Lauridsen væk. Han må vige pladsen, fordi fire nye angribere har afsluttet deres sæson i udlandet.

Patrick Russell leverede en god afslutning på sin AHL-sæson med Bakersfield, mens den tidligere WH-spiller Nicolai Meyer sluttede helt i toppen af pointligaen hos Allsvenskan-klubben Troja-Ljungby. Frederik Storm og Nichlas Hardt har masser af landsholdserfaring og har begge været topspillere i Malmö Redhawks i den svenske liga i flere sæsoner.

Næste VM-test venter for ishockeylandsholdet er to kampe fredag og lørdag i Grodno - tæt på både den polske og litauiske grænse - mod Hviderusland.

For begge nationer er det ved at være alvor frem mod VM i Danmark, der begynder 4. maj. Danmark spiller i Herning, mens Hviderusland løber ind i Royal Arena i København i håbet om en langt bedre placering end den 14. plads, holdet fik i fjor i Paris.

- Vi er i gang med den klassiske proces frem mod VM. De spillere, der er blevet sorteret fra nu, har gjort det fremragende og jeg må takke for en rigtig god indsats til alle. Nu får vi forstærkninger ind, og det er altså fire kvalitetsspillere. Det er tydeligt, at desto hårdere liga, man spiller i til hverdag, desto hurtigere tilpasser man sig til det internationale niveau, siger landstræner Janne Karlsson.

Det er næppe realistisk at håbe på, at der er spillere fra White Hawks på landsholdet, når VM begynder. Thomas Lillie må formentlig afgive pladsen til Hernings Simon Nielsen, når DM-finaleserien er slut, mens Nick Olesen og Kristian Jensen får hård konkurrence af blandt andre Frans Nielsen, Julian Jakobsen, Lasse Lassen, Mads Christensen, Lars Eller, Oliver Bjorkstrand, Højbjerg-tvillingerne med flere.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close