Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.08.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Niels Skov fejrer 50 års jubilæum hos Norisol

Her ses Niels Skov (t.v.) sammen med direktør Vagner K. Jensen, Region Nord.
Guldbryllup med firmaet hører til sjældenhederne, men det er netop, hvad Niels Chr. Skov kunne fejre 9. august i år med Norisol som fast partner gennem 50 år.

 

Gennem sin 50 år lange karriere hos Norisol har Niels Skov primært arbejdet med isolering.

Han begyndte som fejedreng i IKAS som 14-årig. Her fik han hurtigt interesse for at komme med ud og arbejde på isoleringsopgaverne i firmaet. Han fandt sig godt til rette med arbejdet og blev snart formand for sit eget arbejdsteam.

Opgavernes karakter har ofte været komplicerede og krævede teknisk indsigt, overblik og praktisk forståelse. Det havde Niels Chr. Skov, så ved fusionen mellem Isolerings Consortiet og Norisol tiltrådte han en ny stilling som projektleder med teknisk isolering på større industrier og kraftværker som speciale.

- Niels har altid været den faste klippe hos sine kollegaer i isolationsbranchen. Han er altid klar med hjælp til sine kollegaer, når opgaverne kræver en viden, der ligger uden for det normale spekter. Hans erfaring er betydelig, og han har en dybtgående teknisk indsigt, som er meget værdifuld for både kunder og kolleger, udtaler direktør for Region Nord Vagner K. Jensen og fortsætter:

- Jeg er stolt af, at vi som lokal virksomhed kan fastholde og bevare så meget viden i 50 år. Og jeg håber, at vi har glæde af Niels længe endnu.

Gennem jubilarens store erfaring og indsigt har der ofte været bud efter ham til opgaver i udlandet. Han har altid taget disse opgaver som en udfordring, som samtidigt har givet ham mulighed for at rejse ud og opleve andre lande. Og Niels Skov er stadig frisk på nye opgaver i Norisol, hvor han senest har stået for en større renoveringsopgave på Amager Ressource Center.

Der vil blive holdt en reception for Niels Skov for inviterede samarbejdsrelationer og kolleger fredag 14. august. 50 års jubilaren modtager Den Kongelige Belønningsmedalje på et senere tidspunkt, da den er forsinket på grund af COVID-19.       


 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close