Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.12.2011 | Af: Kanal Frederikshavn

Nik & Jay på plakaten til Rock i Frederikshavn 2012

Nik & Jay spiller til Rock i Frederikshavn lørdag 9. juni på Knivholt.
Koncertarrangør Uffe Hansen havde det store smil på i går, fordi det lykkedes ham at nå til enighed med Nik & Jay. Den populære duo, der næste år fejrer 10 års jubilæum, spiller på Knivholt, når Sportens Venner lørdag 9. juni arrangerer Rock i Frederikshavn.
 

Niclas "Nik" Petersen og Jannik "Jay" Thomsen fra Værløse har holdt sig på toppen i hele deres karriere. Ved Danish Music Awards i november vandt de to priser: Publikumsprisen og ikke mindst Æresprisen.

- Det er en stor glæde for Rock i Frederikshavn - efter en del
logistiske problemer - at det er lykkedes at få kontrakten med Nik & Jay i hus. De leverer altid et super professionelt show og har publikum i deres hule hånd fra start til slut, så der venter publikum - i alle aldre - en mega oplevelse i Frederikshavn, udtaler Uffe Hansen til Kanal Frederikshavn.

Han er klar med endnu en spændende nyhed, for netop lørdag 9. juni spiller Danmark sin første kamp ved EM-slutrunden i fodbold. Danmark møder Holland kl. 18.00 i Ukraine.

- Det er selvfølgelig en stor konkurent til vores festival, og netop
Danmarks kampe mod Holland plejer at være garanti for god underholdning. Derfor har vi da også allerede lejet en storskærm og søgt UEFA om tilladelse til at sende kampen. Vi forventer et positivt svar fra UEFA i januar, og så indpasser vi pauserne i musikken fra den store scene og viser opgøret mellem Danmark og Holland direkte på storskærm, oplyser Uffe Hansen.

Er man ikke til fodbold og storskærm sammen med 6-7000 andre gæster, er der selvfølgelighed mulighed for at nyde irsk musik i London Pubben eller høre nogle af de nye bands/DJ i Boddy Holly Teltet, som iøvrigt har fået vokseværk. Der er også musik i "operateltet" med Madsen & Thrane og ikke mindst 70'er og 80'er stemning i DJ-teltet, hvor Frost, Posten og Kukki regerer. Er man mere til tyrolermusik, kan Vejgård Tårnblæser Laug opleves i selskab med en god gang stegt flæsk i østre lade.

Billetterne koster 295 kr. + gebyr frem til 31. december - derefter stiger prisen til 350 kr. + gebyr.

Ud over Nik & Jay spiller Kim Larsen & Kjukken, Johnny Madsen, Magtens Korridorer, The William Blakes og Superspark på Store Scene.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close