Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.05.2017 | Af: Michael Frederiksen

Nordjydsk Værktøjssalg - 10 års jubilar i topform

Carsten Thomsen er nyeste medarbejder hos Nordjydsk Værktøjssalg, men han har 35 års erfaring i branchen.
Nordjydsk Værktøjssalg A/S, der har til huse på Pier 6 på Frederikshavn Havn, fejrer her i maj 10 års jubilæum i topform.

 

Da Lars Perl Kristensen og Michael Nielsen etablerede firmaet i 2007, havde de ingen medarbejdere. Lars Perl Kristensen tog springet fra MAN Diesel & Turbo, hvor han var lagerchef, mens Michael Nielsen arbejdede som skraldemand hos Peter Sørig Renovation A/S. De var barndomskammerater fra Kilden og besluttede at åbne Nordjydsk Værktøjssalg A/S.

- Det har vi aldrig fortrudt. Vi har netop ansat en sælger mere, så vi nu er oppe på ni medarbejdere. Så mange har vi aldrig været før, men det er nødvendigt for at følge med efterspørgslen. Vi har også for nylig fået vores første lærling nogensinde. Han arbejder på lageret, fortæller Lars Perl Kristensen.

En god service kombineret med konkurrencedygtige priser og gode medarbejdere er ifølge de to indehavere forklaringen på virksomhedens succes.

- Der er stor konkurrence i værktøjsbranchen, men det er kun skønt, for det tvinger os til at være oppe på beatet, smiler Lars Perl Kristensen.

Nordjydsk Værktøjssalg udvidede sidste år sit areal til opbevaring af gasflasker. Det blev tredoblet, men området er allerede for lille.

- Generelt har vi brug for mere plads, så vi kigger efter en lagerhal på 1200-1500 kvadratmeter. oplyser Michael Nielsen.

52-årige Carsten Thomsen er nyeste medarbejder i virksomheden. Han er netop begyndt som sælger. Han har 35 års erfaring i værktøjsbranchen. 

- Jeg begyndte allerede som 17-årig i Aalborg. Her arbejdede jeg otte-ni år, inden turen gik videre til P. Conradsen, hvor jeg var i 26 år. Det er sundt at prøve græsset andre steder, og det er spændende at komme til en virksomhed i rivende udvikling, siger Carsten Thomsen.

Jubilæet fejres med en stor messe torsdag 8. juni på arealet foran virksomheden.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close