Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.11.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Nordjyske Bank sælger ejendom til FDF Strandby

Bankdirektør Claus Andersen, Nordjyske Bank, sammen med formand Preben Hald, FDF Strandby.
FDF Strandby har købt Nordjyske Banks tidligere filial i Strandby. Det er planen, at ejendommen fremover skal indrettes som genbrugscenter.

 

- Vi er utrolig glade for, at vi har kunnet erhverve ejendommen på Havnevej. Det er nøjagtig 30 år siden, at FDF Strandby købte ejendommen på Agervej i Strandby og åbnede genbrugsbutikken Loppeladen. En butik, som gennem alle år har ydet et betragteligt økonomisk bidrag til kredsens arbejde med børn og unge. Det har bladt andet betydet, at vi nok har en af landets billigste FDF-kontingenter, udtaler formand for FDF i Strandby, Preben Hald.

Kredsens medlemmer kan deltage i lejre og ture til en beskeden pris, og FDF Strandbys dygtige ledere kan koncentrere kræfterne om det frivillige arbejde med børn og unge fremfor at skulle tænke på det næste indtægtsgivende arrangement.

- Det er perfekt, at vi nu kan flytte ind i bedre og lunere lokaler, da ejendommen på Agervej kun er en uisoleret lagerbygning. Flytningen vil give de frivillige i butikken bedre arbejdsbetingelser, og vi tror også, at den nye centrale placering på Havnevej 7 vil øge salget af vores genbrugsvarer til gavn for vores børne- og ungdomsarbejde, siger Preben Hald.

Ejendommen på Havnevej blev ledig, da medarbejderne i Nordjyske Bank tilbage i september flyttede til Jernbanegade i Frederikshavn. Baggrunden var at man ville give rådgiverne endnu bedre muligheder for at bruge hinandens kompetencer på tværs og sikre, at banken også i fremtiden kan opfylde kravene til god bankrådgivning.

Bankdirektør Claus Andersen, Nordjyske Bank, er født og opvokset i Strandby:

- Ligesom FDF Strandby er vi i Nordjyske Bank glade for handlen. Jeg synes, vi har fundet en rigtig god samlet løsning for Strandby. Det glæder mig, at de lokale ildsjæle fra FDF Strandby med genbrugscentret vil sørge for, at der stadig er liv i ejendommen og aktivitet på torvet, som i øvrigt får det officielle navn Nordjyske Bank Torvet.

Nordjyske Banks pengeautomat vil fremover være fast beboer i ejendommen. Bankens kunder i Strandby vil derfor fortsat kunne hæve og indsætte kontanter samt købe EURO.

- Vi glæder os rigtig meget til at flytte ind, og vi har nu stadig en plads til vores årlige julemarked 7. december, hvor vi håber at mange vil komme forbi Nordjyske Bank Torvet i Strandby, siger Preben Hald.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close