Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.07.2017 | Af: Michael Frederiksen

Nordmænd nyder at campere ved FfI's baner

Thomas Hauge: - Det er perfekt at bo så tæt på banerne.
VIDEO: FfI tilbyder som noget nyt ved dette års Cup No.1 muligheden for at campere på FfI's anlæg - mellem banerne på Fodboldvej.

 

En snes pladser er solgt til ikke mindst norske forældre. Thomas Hauge fra Klepp IL bor sammen med spillerne på skolen, men han var tirsdag aften på besøg i forteltet hos nogle af spillernes forældre.

- Det er perfekt at bo så tæt på banerne. Du slipper for at gå en hel masse, og det er let for spillerne lige at komme ind og sige hej, mener Thomas Hauge.

Han har prøvet en del, når det gælder fodboldturneringer i Danmark. Han har blandt andet deltaget i Dana Cup i Hjørring, Skaw Cup i Skagen og Kattegat Cup i Grenå.

- Jeg er imponeret over Cup No.1. Det er jeg faktisk. Turneringen er godt organiseret, og vi får masser af information, men ikke mindst ligger alle banerne samme sted. Det er kanon godt, siger Thomas Hauge, som sagtens kan forestille sig, at Klepp IL kommer med mere end ét hold i 2018.

Henrik Andersen, som er koordinator for FfI's internationale fodboldturnering, er først og fremmest glad for, at det er lykkedes at få campingområdet stablet på benene i år.

- Det bliver bemærket af mange, at vi nu har denne mulighed, så jeg tror på flere campister de kommende år, fortæller Henrik Andersen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close