Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.04.2012 | Af: Leif Jensen

Norsk boksejubel: Nu skal vi holde kæmpe fest

Silje (t.v.) er søster til den norske debutant, Simen Smaadal, som Ida (t.h.) er kæreste med.
Et par norske jenter havde hele hjertet med i åbningskampen under lørdagens Nordic Fight Night i Arena Nord. Opgøret bød på professionel debut til den 22-årige Simen Smaadal fra Langhus i Norge. Kampen skulle vise sig i en regulær overmatchning, da nordmanden gav sin hviderussiske modstander en fæl blodtud, og kampen blev stoppet allerede i 1. omgang. 

Det var to overstadige piger, som vi kort efter talte med. De havde god grund til at være glade, da Silje er søster til Simen, og Ida er kærester med den unge norske bokser. Det var en helt rørt kæreste, der var meget bekymret over sin mascara, da de to piger stillede op til fotografering for kanalens udsendte.

- Det er helt fantastisk og vi er kæmpe stolte, fortæller de begge i et stort smil.

- Vi troede ikke, det skulle blive så enkelt, men havde samtidig sagt til ham, at det ikke kun måtte vare 20 sekunder, når nu vi var taget hele vejen til Danmark. Så det tog lidt længere tid.

Til spørgsmålet om, hvordan sejren skulle fejres fortæller de:

- Det bestemmer Simen, men mon ikke vi skal have en ”helvedes fest bagefter”, griner søsteren.

Norsk jubel er altid godt. De er meget patriotiske, og i salen var der en del nordmænd, der udover sejren til debutanten her, samtidig kunne glæde sig over, at den columbiansk-fødte nordmand Andreas Evensen i efterfølgende kamp også kunne juble over en sejr. Det skete på point i kampen, der gjaldt WBA Internationale fjervægts-titlen og dermed to ud af to sejre til Norges land.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Helle Hornshøj

FOTO: Helle Hornshøj

FOTO: Helle Hornshøj

FOTO: Helle Hornshøj

FOTO: Helle Hornshøj

FOTO: Helle Hornshøj

FOTO: Helle Hornshøj

 

Kommentarer

Del denne artikel

24-04 - 287.000 tv-seere fulgte boksebraget...

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close