Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.08.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Norske OL-guldvindere blev hyldet i Skagen

I lørdags vandt Marit Malm Frafjord OL-guld med Norge i London. Nu er hun på træningslejr i Skagen med Viborg HK..
Skagen har i disse dage besøg af to guldvindere fra OL i London. Det er de to norske håndboldspillere Amanda Kurtovic og Marit Malm Frafjord fra Viborg HK's ligahold, som er på træningslejr i Skagen.

 

Det er andet år i træk, at træner Martin Albrechtsen har valgt Skagen som base for holdets træningslejr. De 20 spillere og ledere ankom onsdag til Skagen Sportscenter (Badmintonhallen), hvor det norske flag var hejst. Og ikke nok med det. I forbindelse med velkomsten lykønskede halinspektør Jan R. Jensen de to guldvindere og forærede dem en Skagen-gave.

Jan R. Jensen har tilrettelagt hele opholdet for Viborg HK, der især sætter pris på, at de spiser frokost og aftensmad på nogle af byens populære spisesteder, blandt andet Jakobs Café, Skagen Fiskerestaurant og Pakhuset.

Viborg HK spiller i aften kl. 19.00 træningskamp i Skagen Kultur- og Fritidscenter mod Aalborg DH. Halvanden time før præsenteres en ny spiller, og alt tyder på, at det er den franske målvogter Cleopatre Darleux.

De 20 spillere og ledere fra Viborg lader - ud over at træne i Skagen Kultur- og Fritidscenter - op til kampen med en cykel-skattejagt, som bringer dem rundt forskellige steder i byen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Viborg HK

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close