Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.04.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Northern Energy & Supply etablerer sig på havnen

Northern Energy & Supply udvider og tilbyder ship supply i Frederikshavn. Virksomheden fortsætter dermed sin udvidelse for at styrke sin fysiske tilstedeværelse mellem Sveriges vestkyst og Danmarks østkyst.

 

Udvidelsen sker i samarbejde med Frederikshavn Havn, som investerer massivt i udvidelse af havnen.

- Denne udvidelse vil gøre det muligt for os at tilbyde komplet ship supply service mellem Göteborg, Frederikshavn og på Skagens red for hurtigt at kunne imødekomme vores kunders krav på den bedste og mest omkostningseffektive måde, siger Henrik Malm, direktør for Northern Energy & Supply.

- Et af vores tankskibe vil også ligge fast stationeret i Frederikshavn for at være tættere på vores kunder og hjælpe til med afhentning af spildevand og slopolie, siger han.

Eksempler på service, som tilbydes fra Frederikshavn, der også dækker reden ved Skagen:

- levering af ferskvand
- bulk levering af smøreolie
- personel transport
- gods transporter
- ankerudveksling
- bortskaffelse af spildevand og slopolie
- offshore konstruktionsarbejde

Northern Energy & Supply er specialiseret i forsyning af olie og smøremidler og udførelse af leveringsoperationer for shippingindustrien. Sammen med Northern Offshore Services, som er specialiseret i Crew Transfer Vessel for Offshore Wind Farms, er virksomheden den nordlige gruppe.

N-E-S har kontor i Göteborg og har 26 ansatte. Flåden består af to special tankskibe og to supply skibe. Firmaet er veletableret indenfor shipping industrien og servicerer kunder over hele Europa. Forretningen er delt i tre segmenter; Energi, Logistik og Genvinding.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close