Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.04.2017 | Af: Michael Frederiksen

Nutidens B.B. King spiller i aften på Freddy's Bar

Mr. Sipp er stolt og beæret over at gøre blandt andre Bryan Adams selskab på Wall of Fame i Arena Nord.
VIDEO: "Mr. Sipp - "The Mississippi Blues Child" - er en gammel bluessjæl i en ung mands krop. En usædvanlig talentfuld musiker og entertainer, der bringer musikken på nye højder."

 

Således beskriver Shirley Warring, Vicksburg Blues Society 40-årige Castro Coleman, Mr. Sipp, som i aften kan opleves på Freddy's Bar i Havnegade i Frederikshavn.

Mr. Sipp gav i aftes koncert i Kristiansand i Norge, og efter Frederikshavn går turen i morgen til DR Koncerthuset, hvor han er opvarmning til Walter Trout. Inden afrejsen til Norge lagde den dygtige blues-guitarist vejen forbi Arena Nord, hvor han lige skulle se sit håndaftryk på Wall of Fame.

- Jeg havde aldrig troet, at sådan noget skulle ske for mig. Jeg er taknemmelig, og det er en stor ære. Det viser, at hårdt arbejde betaler sig, mener Mr. Sipp.

Han sammenlignes ikke bare med B.B. King. Han spiller også B.B. King i en ung udgave i en amerikansk tv-serie om Sun Records.

- Det varmer mit hjerte, for B.B. King er nr. 1 i verden for mig, når det gælder artister. Han var grunden til, at jeg begyndte at spille som dreng, så det er helt fantastisk at spille rollen som B.B. King, og jeg kender alle hans kropsbevægelser, fordi jeg har studeret ham hele mit liv, smiler Mr. Sipp.

Han er sidste nye skud på stammen af amerikanske top-bluesguitarister. Den 40-årige sanger, guitarist, komponist, producer og entertainer fejer som en tornado hen over festivaler og koncertsale verden over og begejstrer overalt sammen med sit sammenspillede band.

Mr. Sipp går på scenen kl. 20.00 i aften på Freddy's Bar. Der er stadig billetter. Prisen er 150 kr. pr. stk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close