Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Ny fysioterapeut nyder roen og udsigten i siloen

Anne Beck Johansen (t.v.) nyder de store vinduer, den maritime udsigt, roen og den ekstra tid hos Marie Møller Hansen i Marie's Fysioterapi i Kattegat Silo.
Marie's Fysioterapi på fjerde sal i Kattegat Silo i Frederikshavn har udvidet med endnu en fysioterapeut. Efter en meget travl sommer har indehaver Marie Møller Hansen hentet forstærkning i Brønderslev.

 

Anne Beck Johansen er ansat på fuld tid i de lyse lokaler i siloen, hvorfra der er en skøn udsigt over havnen og byen.

- Det er nogle fantastiske rammer. Den maritime udsigt gør dig glad og positiv. Det er ikke sådan en lukket kælder, som jeg tidligere har arbejdet i. Her er der store vinduer. Lyset kommer ikke kun fra lamper i loftet. Det er godt for sindet. Det giver ro, når man kommer ind. Det er helt magisk. Her falder man bare helt ned, og det er egentlig også det, man gerne vil. Det går jo ikke at være stresspåvirket, siger Anne Beck Johansen.

Hun sætter også pris på, at Marie's Fysioterapi sætter mere tid af til patienterne end de fleste andre i branchen. Der er afsat en time til første behandling og derefter 40 minutter.

- Jeg nyder tiden og roen, som jeg har manglet i de andre klinkker, hvor jeg har arbejdet. Der havde vi altid kun 30 minutter. Her har vi tid til at snakke tingene igennem. Det er vigtigt at snakke ordentligt sammen første gang, og at det ikke er med hovedet ned i briksen, fortæller Anne Beck Johansen.

For Marie Møller Hansen er den ekstra tid og roen et fokusområde.


- Det er mine værdier, og det er et krav, som jeg stiller til dem, der skal arbejde her. Jeg vil gøre en forskel med tid, fokus og nærvær. Det kan mine patienter mærke. Jeg sidder ikke bare og noterer, jeg lytter, pointerer Marie Møller Hansen.

Anne Beck Johansen er uddannet pilates-instruktør, og Marie's Fysioterapi planlægger derfor at opstarte et pilates-hold i uge 43, det vil sige lige efter efterårsferien.

- Vi overvejer også at lave et hold for mænd over 50 år. Vi kalder det ikke pilates, men det er pilates i grove træk. Min erfaring er bare, at mænd ikke kommer til pilates. Der skal kun være mænd på holdet, hvor vi arbejder med udstræk af en stiv, halvgammel krop, siger Anne Beck Johansen og Marie Møller Hansen.

Pilates kommer til at foregå på etage 3A i Academy og Dances lokale.

Marie's Fysioterapi har ikke et ydernummer, som er ensbetydende med tilskud fra Region Nordjylland. Det betyder, at egenbetalingen er dyrere end i klinikker med et ydernummer, men mange af klienterne, som kommer i Marie's Fysioterapi, får dog tilskud fra Sygsikringen Danmark eller en sundhedsforsikring.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close