Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny international café om torsdagen i Frederikshavn

Hver torsdag fra kl. 12.30-15.00 danner Kirkens Korshærs lokaler i Danmarksgade 70b ramme om en ny international sprog-lektie-hjælpe-hygge-café i Frederikshavn. 

 

- Vi slår dørene op med sodavand, kaffe, te og brød på bordet og med tilbuddet om hjælp til at snakke og lære dansk samt få hjælp til at forstå det danske system og den danske kultur. siger Simon Kristian Blix Nielsen, international præst i Frederikshavn Provsti.

Han er initiativtager og skal også styre den internationale café.

Konkret forløber eftermiddagen som oftest med at spille spil, læse bøger, snakke om stort og småt, hjælpe med lektier eller læse breve fra kommunen.

- Vi kunne godt bruge et par stykker eller tre, som har mod på at hjælpe internationale til rette i det danske sprog og kultur og dermed give dem en oplevelse af "at høre til" og en chance for en bedre fremtid. Den eneste kvalifikation, der er nødvendig for at hjælpe, er, at du har lidt tid til overs hver eller hver anden torsdag fra 12.30-15.00, fortæller Simon Kristian Blix Nielsen.

Hvis du kunne tænke dig at være med til at hjælpe andre, eller selv har brug for hjælp til det danske, så skal du være mere end velkommen til at kontakte den internationale præst.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close