Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.01.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny sæson i Frederikshavn Bykor begynder onsdag

Frederikshavn Bykor er under ledelse af organist Søren Rasmussen (t.v.), Abildgård Kirke.
Onsdag 15. januar begynder Frederikshavn Bykor sin nye sæson. Korøvningerne finder som sædvanlig sted om onsdagen kl.19.00 i Abildgård Kirkes øvelokale i kælderen.

 

Programmet for denne sæson er meget varieret, idet koret som det første tager fat på "Spillemandsmessen", der i sin udformning er en gudstjeneste, som udelukkende gennemføres med musik og sang i danske spillemandsrytmer.

Musikken er komponeret af Michael Sommer sammen med Ivan Damgaard, mens pastor emeritus Holger Lissner har skrevet teksten. "Spillemandsmessen" opføres i samarbejde med Vrejlev Kirkes klosterkor.

I efteråret er Faurés meget smukke "Requiem" på programmet. Frederikshavn Bykor arbejder her sammen med vokalgruppen Oktogon og andre korister. Resultatet af dette samarbejde kan høres ved en koncert i Frederikshavn Kirke lørdag 14. november.

- Af ovenstående fremgår det med al tydelighed, at der er noget at glæde sig til for koristerne i Frederikshavn Bykor. Vi deler gerne vores sangglæde med andre sangglade personer, så har du lyst til at deltage i et inspirerende korarbejde under ledelse af organist i Abildgård Kirke Søren Rasmussen, er du meget velkommen til at møde op 15. januar kl.19:00 i Abildgård Kirke, siger Ingrid Madsen, formand for Frederikshavn Bykor.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close