Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.08.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny sejr til Aalborg Pirates over White Hawks

Morten Lie reducerede til 1-3 i tredje periode.
Hele 1.500 tilskuere var fredag aften på plads i Gigantium Isarena, og hovedparten af dem tog glade hjem, idet Aalborg Pirates besejrede Frederikshavn White Hawks med 3-2.


 

Høgene, der stillede op uden Thomas Søndergaard, Nicolai Meyer, Anders Thode og målmand Matthias Hansen, der er med U20-landsholdet i Rusland, indledte ifølge www.albankligaen.dk bedst, men anført af den tidligere White Hawks-spiller Christian Nordentoft kæmpede piraterne sig ind i kampen.

Frederikshavn havde dog de bedste chancer i perioden, så Aalborg havde mest grund til at være tilfreds med pausestillingen 0-0.

I anden periode blev White Hawks' debuterende målmand, Rob Nolan, passeret tre gange, men i begyndelsen af tredje periode reducerede Morten Lie til 1-3. Christian Schioldan bragte spænding ind i kampen, da han med halvandet minut igen reducerede til 2-3. Herefter pressede gæsterne hårdt, men det endte med en sejr til Pirates - holdets anden over White Hawks på en uge.

Cheftræner Lars Ivarsson sender høgene i kamp igen næste fredag ude mod Borås, der ligger godt en times kørsel fra Göteborg. Heller ikke i dette opgør er de fire U20-landsholdsspillere til rådighed.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close