Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.05.2017 | Af: Michael Frederiksen

Ny skoleleder: - Nu bliver vi boende i Frederikshavn

Katrine Bagnkops nye job som skoleleder på Privatskolen i Jerup betyder, at Frederikshavn Kommune alligevel ikke mister fem indbyggere til Aalborg. Foto: Videographer.dk
For Frederikshavn Kommune er ansættelsen af Katrine Bagnkop som skoleleder i Jerup en ekstra fjer i hatten. Katrine Bagnkop, hendes mand, Kasper Bagnkop, og deres tre børn dropper nemlig nu deres plan om at flytte til Aalborg.

 

Familien har haft deres hus i Frederikshavn til salg i en længere periode. Planen var at flytte til Aalborg, hvor de begge to arbejdede.

- Nu bliver vi. Vi har aldrig været kede af at bo i Frederikshavn, og det har været 100 procent på grund af job, at vi ville flytte, så det er bare dejligt, det hele flasker sig. Nogen gange sidder man lidt og griner, når man kigger tilbage, for jeg har brugt de sidste tre år på at arbejde som leder i en offentlig virksomhed og projektleder i en privat virksomhed – alle ting, som passer spot on med det job, jeg skal varetage i Jerup. Jeg kender skoleverdenen ud og ind, har set et ton af ledelsesstile, lærerværelser, bekymringer, udviklingstiltag plus jeg har været en vigtig del af en privat virksomhed, som er afhængig af resultater på bundlinien, siger Katrine Bagnkop og fortsætter:

- Tingene giver bare rigtig god mening, når jeg kigger i bakspejlet. Jeg føler, jeg har fået en tom kasse i gave, som jeg nu kan få lov til at fylde alle mulige lækkerier i, så vi kan få lavet det fedeste og bedste skoletilbud, Frederikshavn Kommune længe har set.

Med ansættelsen af Katrine Bagnkop som skoleleder er Privatskolen i Jerup nu en realitet.

Skolelederen håber, at mellem 35 og 40 børn går på den nye privatskole inden 5. september, som er skæringsdatoen, når det gælder tilskud fra det offentlige.

- Vi får tilmeldinger hele tiden, så vi forventer 35-40 børn, siger Katrine Bagnkop.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Videographer.dk

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close