Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.01.2023 | Af: Michael Frederiksen

Ny stor genbrugsbutik åbner midt i gågaden

Her i hjørneejendommen på Stentorvet åbner GENBRUGSEN Frederikshavn i stueetagen.
1. april kommer der igen liv i Fonas gamle lokaler i gågaden, som senest husede Salling Outlet.

 

GENBRUGSEN Frederikshavn åbnede for godt et år siden på Rådhus Allé. Nu har byens to Y's Men's-klubber, som i fællesskab driver genbrugsbutikken, besluttet at satse stort.

- Vi flytter til større lokaler og åbner 1. april i Danmarksgade 56, hvor tidligere Fona og senest Salling Outlet drev butik. Med den gode beliggenhed og en væsentligt større forretning håber vi at kunne tiltrække rigtig mange kunder. I den nye butik vil der - udover de mange andre spændende genbrugsting - også være plads til møbler, hvilket mange har efterspurgt, oplyser GENBRUGSEN Frederikshavn.

Foruden medlemmerne i Y's Men's-klubberne er der andre frivillige, som hjælper med at passe butikken.

- Det er vi taknemmelige for, og som bestyrelsen siger: Der er altid plads til flere, som kunne tænke sig at være en del af det gode fællesskab. Hvis ikke man ser sig selv i selve butikken, vil der være mange andre opgaver at løse med klargøring af de indkomne varer med mere, lyder det fra GENBRUGSEN Frederikshavn.

Genbrugsbutikken siger tak og modtager alt pænt brugbart tøj, nips, køkkenartikler, bøger, møbler med mere. Henvendelse frem til udgangen af marts i butikken på Rådhus Allé eller til Torben på telefon 40274253.

Y's Men's-bevægelsen er international og støtter fortrinsvis det lokale børne- og ungdomsarbejde samt større nationale og internationale projekter som for eksempel Folkekirkens Nødhjælps madspildsprojekt Wefood, Kirkens Korshær, KFUMs sociale arbejde, hospitalsskibene Mercy Ships samt gadebørn i Kenya og Tanzania.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close