Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.11.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny storsejr sender Blackhawks til tops

18-2 over Brønderslev og 11-0 over Hvidovre. Der i denne sæson stor niveauforskel på holdene i landets bedste floorballrække. Heldigvis er herrerne fra Frederikshavn Blackhawks med i den sjove ende.

 

Søndag eftermiddag vandt Blackhawks 11-0 over Hvidovre. Holdet ligger dermed på førstepladsen i Unihoc Floorball Ligaen. Denne gang var det Hvidovre Attack, der fik bøllebank.

Opskriften var den samme, som blev brugt i onsdagens kamp mod Brønderslev. Hjemmeholdet var dominerende igennem hele kampen, og især i første periode fik de masser af plads at boltre sig på og kunne gå til periodepause med en 6-0-føring.

I anden periode stod Hvidovre lidt bedre i forsvaret, og det resulterede i, at hjemmeholdet kun scorede to gange. Skarpheden manglede dog også gevaldigt for hjemmeholdet. Hele 38 afslutninger blev der sendt af sted, men altså kun to afslutninger fandt vej til netmaskerne.

Samme antal afslutninger var der i tredje periode. Men Hvidovre-målmanden var blevet skudt varm og havde flere fremragende redninger. Han kunne dog ikke forhindre Blackhawks i at score tre gange.

Anders Kjær i Blackhawks-målet havde en stille dag på kontoret.

Duoen Andreas Glad og Niklas Juul havde en hyggelig eftermiddag. Niklas Juul diskede om med hele seks assister, mens Andreas Glad lavede en enkelt assist og hele fem mål.

Næste kamp for Blackhawks er lørdag 18. november kl. 14.30 i Abildgårdhallen, hvor Copenhagen kommer på besøg, som nok skal vise sig at være en langt sværere modstander.

Pointmagere (mål+ assist): Andreas Glad 5+1, Niklas Juul 0+6, Kim Høst 2+0, Benjamin Velgaard, Jonathan Velgaard, Anders Jørgensen og Rasmus Overgaard 1+0. Jonas Johansen og Rasmus Larsen 0+1.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close