Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
08.08.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny sygeplejefaglig leder på Caspershus

Tanja Larsen har afløst Hanne Bech som sygeplejefaglig leder på Caspershus.
Tanja Larsen er pr. 6. august ansat som sygeplejefaglig leder på Caspershus. Efter en grundig ansættelsesprocedure valgte ansættelsesudvalget Tanja Larsen til jobbet.

 

Hun efterfølger Hanne Bech, som går på efterløn efter 22 år som sygeplejefaglig leder.

Tanja Larsen bor i Frederikshavn, er uddannet sygeplejerske i 2006 og har siden arbejdet 11 år som sygeplejerske i Frederikshavn Kommune med mange forskelligartede opgaver og funktioner. Hun kommer aktuelt fra en stilling som ledende sygeplejerske på Asaa Friplejehjem, hvor hun har været i halvandet år.

Tanja Larsen siger, at hun som leder ser det som "sin fornemmeste opgave, i samarbejde med personalet og den øvrige ledelse, at arbejde for at skabe nogle rammer fagligt, strukturelt, socialt og fysisk, som gør os i stand til at levere den bedste pleje, omsorg og sygepleje til vores beboere med fokus på den enkelte".

- Det er en kæmpe motivation for mig som leder og sygeplejerske kontinuerligt at arbejde med at sikre kvalitet, individualitet, faglighed og nærvær i vores daglige arbejde med beboerne, udtaler Tanja Larsen.

På Caspershus er der glæde over ansættelsen af Tanja Larsen.

- Hun indgår i institutionens ledergruppe og deltager sammen med mig i bestyrelsens møder. Vi vil gøre vores bedste for, at Tanja får en god start i sit job og får gode rammer for at sætte sit præg på den pleje- og sygeplejefaglige indsats, udtaler institutionsleder Henning Clausen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close