Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.12.2017 | Af: Andreas O. Hansen

Ny udebanesejr til høgene - banker Rødovre 6-2

White Hawks tog en ny flot udebanesejr, da de slog Rødovre 6-2. Foto: iShoot.dk
White Hawks tog endnu en flot sejr på udebane, da de slog Rødovre hele 6-2. Sejren kom i hus efter en god anden periode, hvor høgene var særdeles effektive og slog til på deres chancer. Også Thomas Lillie havde sin andel af sejren med flere gode redninger.

 

White Hawks var taget afsted til Sjælland uden topscorer Mark Hurtubise, der udgik sidst i tredje periode i søndagens nederlag til Odense - heller ikke Roberts Jekimovs var blevet sin skade kvit til aftenens kamp. Simioni havde derfor været nødsaget til at rokere godt rundt i angrebskæderne.

Jens Henrik Tönjum tog en tidlig udvisning, der sendte høgene i undertal efter tre minutters spil. Det overlevede White Hawks i første omgang, men en ny udvisning kort efter til Gorm Topholt blev, ligesom i søndagens kamp, dyr, da Rødovre kom på måltavlen ved Morten Andreasen.

Midtvejs i perioden var det så Shoma Izumis tur til også at tage plads i straffeboksen. Kort før havde Marcus Pedersen brændt en stor chance på Stefan Ridderwall i hjemmeholdets mål. Ikke nogen overbevisende start på kampen for White Hawks, der trods alt overlede det tredje powerplay til Rødovre, som havde lidt mere fart i skøjterne.

Høgene fik selv chancen i overtal seks minutter før pausen. Udligningen udeblev dog i et ufarligt powerplay, men med et par gode chancer, bl.a. et stolpeskud, var White Hawks tæt på at komme på måltavlen til sidst. Hjemmeholdet holdt dog 1-0 førringen efter en helt lige skudstatstik på 6-6.

Fra anden periodes start fik White Hawks gang i målscoringen. Jens Henrik Tönjum, assisteret af Kristoffer Lauridsen, udlignede fra en spids vinkel efter bare tre minutters spil. Få minutter efter fik de også bragt sig foran 2-1 i powerplay, da Cam Spiro, på ny assisteret af Lauridsen, fik pucken forbi Ridderwall, mens hjemmeholdets Mads Eller sad udvist.

Dårligt havde ærgelsen hos hjemmeholdets fans, og jublen hos de trofaste ”eksil-frederikshavnere” på Sjælland, lagt sig, før Henrik Eriksson slog til. Assisteret af Tönjum fik han bragt White Hawks foran 3-1 midtvejs i kampen, da han med en afslutning langs isen, fik pucken i kassen.

Det fik straks Rødovres træner, Magnus Bogren, til at tage en time-out, men lige meget hjalp det. Hjemmeholdets canadiske back, Kevin Montgomery, tog en ny udvisning, og i powerplayet blev Nick Olesen skarpretter på en 4-1 føring til White Hawks.

Godt spil fra høgene, som også vandt skudstatistikken 11-5 i anden periode. Desværre fik Morten Andreasen, med sin anden scoring, reduceret til 2-4, da han efter et klumpspil skovlede pucken ind bag Lillie.

Fra tredje periodes start måtte Rødovres Ridderwall udgå efter et sammenstød med Cam Spiro. Andenmålmand William Rørth kom derfor på mål, og med et hjemmehold, der pressede på for en reducering i WH’s zone, fik han ikke det store at se til fra start. Høgene holdt dog hjemmeholdet fra de store chancer foran Lillie, og fik da også selv muligheden på et par hurtige fremstød.

Omkring midtvejs i perioden så det faktisk ud til, at White Hawks havde pucken i mål, men den sprang i stedet hurtigt ud under Rørth til en blokering. Heldigvis fik det ikke betydning for kampens resultat, da Nick Olesen i tiden 53:42 scorede til 5-2 efter en 2 imod 1 situation. Med sit andet mål i aftenens kamp overhalede han dermed sin fraværende kædekammerat, Hurtubise, på ligaens samlede mål-topscorerliste.

Minuttet efter bankede Kristen Jensen sejren endeligt fast, da han assisteret af Rasmus Søndergaard og Anthony DeLuca scorede højt i målet til 6-2. Det blev kampens resultat, og en flot sejr til høgene, der efter en smule busben i første periode, kom stærkt igen i specielt anden.

Der venter nu White Hawks en uges pause, inden turen igen går til Sjælland. Her står de tirsdag 12. december overfor Rungsted Seier Capital med kampstart kl. 19.00.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close