Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.04.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny udvidelse af Dafolos grafiske forretning

Med erhvervelsen af Larsen & Partners udvider Dafolo i Frederikshavn sin kundekreds inden for det grafiske område.

 

Karsten Arckie Larsen, der ejer Larsen & Partners, har ønsket at trappe ned og at overdrage sine kunder og aktiviteter til en virksomhed, der vil fortsætte med at levere kvalitetsprodukter og god service.

Overtagelsen sker som et led i Dafolos strategi om at vækste inden for virksomhedens grafiske forretningsområde. Overtagelsen af Larsen & Partners sker efter en kort, god og konstruktiv dialog.

Om salget siger Karsten Larsen:

- De kunder, jeg har betjent igennem en lang årrække, overdrager jeg nu til Dafolo. Jeg har i en del år haft et godt samarbejde med virksomheden og er derfor overbevist om, at kunderne vi opleve samme professionelle service og rådgivning hos Dafolo. Jeg har derfor en god fornemmelse af, at virksomheden er den rette partner fremover.

Om overtagelsen siger Dafolos administrerende direktør Hans Christian Højslet:

- Med købet af Larsen & Partners øger vi antallet af kunder og ordremængden inden for vores grafiske forretningsområde. Det åbner mulighed for bedre kapacitetsudnyttelse. Vi har rigtig gode erfaringer med lignende overtagelser både når det gælder salg og kundeservice, og når det handler om levering af kvalitetsprodukter til tiden. Senest i form af overtagelsen af Graflex, Jypa ApS og Convergens A/S.

Overtagelsen af Larsen & Partners er sket pr. 8. april 2017.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close