Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
14.07.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Nye regler giver vækstmuligheder

Teamleder Bent Becker Christensen: - I Toppen af Danmark Feriehuse glæder vi os over udvidelsen af udlejningssæsonen i den nye planlov.
Fra 2017 har en ny planlov udvidet udlejningssæsonen for sommerhuse fra 39 til 43 uger. I Toppen af Danmark Feriehuse glæder man sig over den nye planlov, der har åbnet op for nye spændende vækstmuligheder særligt uden for højsæsonen. 

 

Sommerferien er i fuld gang, og i Toppen af Danmark valfarter tusindvis af glade feriegæster blandt andet til Skagen.

Det betyder travlhed på Skagen Turistbureau, hvor Skagen-afdelingen af Toppen af Danmark Feriehuse også holder til. Her glæder teamleder Bent Becker Christensen sig over en flot start på sommersæsonen, og han ser en række spændende vækstmuligheder i den nye planlov:

- I Toppen af Danmark Feriehuse glæder vi os over udvidelsen af udlejningssæsonen i den nye planlov. Det giver nogle flere udviklingsmuligheder for vores husejere samt for os som virksomhed. I turismebranchen generelt ser man en stigende tendens til at holde miniferier flere gange om året blandt andet i sommerhus, og den efterspørgsel kan vi nu imødekomme i langt højere grad. Flere gæster i Skagen, Frederikshavn og Sæby udenfor sæsonen har en positiv afsmittende effekt på det lokale erhverv og herigennem kan vi være med til at skabe flere arbejdspladser og vækst.

Den lokale forankring er man meget bevidst om i Toppen af Danmark Feriehuse, og derfor går overskuddet af feriehusudlejningerne i Frederikshavn Kommune direkte til markedsføring via Turisthus Nord.

For Bent Becker Christensen er den lokale forankring kombineret med højt serviceniveau og godt værtskab helt afgørende både i forhold til husejere og lejere:

- Ved at give en kvalitetsoplevelse med et personligt præg tror vi på, at vores gæster og samarbejdspartnere kan være gode ambassadører både for os som virksomhed og for vores destinationer ikke mindst. Og det understøtter vi ved at have åbent året rundt, så vi er helt klar til at byde flere gæster velkommen i ydersæsonen, siger Bent Becker Christensen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder





Indlæser nyheder
Close