Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.08.2020 | Af: Peter Marquard

Nyrenoveret LOOP også hårdt ramt af stor brand

Indehaver Peter Lyster, LOOP Fitness, bevarer optimismen: - Det skal nok gå det hele, og jeg må se positivt på det.
Branden i møbelbutikken My Home på Hjørringvej har ikke kun konsekvenser for møbelkæden. Hos naboen LOOP Fitness, der ligger i samme bygning, er man også berørt af den voldsomme brand.

 

Dagen derpå er LOOP lukket, og indehaver Peter Lyster kan endnu ikke afsløre, hvornår det bliver muligt at træne igen.

- Status lige nu er, at der ikke har været vand, og der ikke har været ild i mine lokaler. Men alt er sodet til, og vi arbejder sammen med Skadesservice på, at vi hurtigst muligt kan få gjort rent, så vores kunder igen kan komme til at træne, siger Peter Lyster til Kanal Frederikshavn.

At en ulykke sjældent kommer alene, kan den hårdt ramte fitness-ejer skrive under på.

- Efter vi har haft tvangslukket på grund af COVID-19, var vi på vej op igen. Kunderne var begyndt at træne, og lokalerne var igen begyndt at summe af liv. Desuden havde vi shinet gulvene og malet overalt under nedlukningen. Vi havde også fået installeret solceller på taget og fået varmepumper med køleeffekt, så vi konstant kunne holde en temperatur på 20 grader i træningslokalet. Men både solceller og varmepumper er smeltet under branden, fortæller Peter Lyster.

Sådan en omgang kunne få de fleste til at hænge med næbbet, men ifølge Peter Lyster er man nødt til at være optimist.

- Det skal nok gå det hele, og jeg må se positivt på det. Men selvfølgelig er det ærgerligt. Kunderne skulle til at træne igen efter sommerferien, og det bliver så sat på pause. Nu er det en ny situation, og jeg har heldigvis nogle gode og trofaste kunder, som jeg glæder mig til at se igen. Vi arbejder på højtryk for at få det hele til at gå hurtigt med Skadesservice, forsikring med mere, og vi åbner så snart, vi har mulighed for det. Heldigvis har jeg mange år på bagen. Det havde været langt værre, hvis jeg var netop var startet. Men det er da fejt at sparke på en, der ligger ned, smiler Peter Lyster.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close