Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.01.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Nyt tilbud på EUC Nord: Idræt & Bioteknologi

Der var stor interesse for at høre mere om de forskellige uddannelser.
Mandag og tirsdag holdt EUC Nord Åbent Hus med EUD og HTX.

 

Mandag fra kl. 18.30-20.00 åbnede HTX Frederikshavn dørene for alle, som ville vide noget om Teknisk Gymnasium i Frederikshavn. Efter en fælles introduktion kunne gæsterne besøge værksteder og laboratorier og høre mere om studieretningerne.

Især var mange interesserede i den nye studieretning Idræt & Bioteknologi, som begynder efter sommerferien. Studieretningen sigter efter dem, som interesserer sig for at arbejde med kroppen i for eksempel idræt eller indenfor sundhed og ernæring. HTX Frederikshavn forventer sig meget af den nye studieretning, som både startes op i Frederikshavn og Hjørring.

Tirsdag var det håndværkernes (EUD) tur til at holde Åbent Hus i tidsrummet fra kl. 17.00-18.30. Det blev også et velbesøgt arrangement, hvor elever, lærere og vejledere fortalte om den mange muligheder, en teknisk erhvervsuddannelse giver.

Et korps af elever viste gæsterne rundt i værkstederne på Hånbækvej. Der var stor interesse for at høre mere om de uddannelser, som kan bruges i den maritime branche i Frederikshavn, der mangler arbejdskraft i øjeblikket.

Smed, industritekniker, elektriker og skibsmontør kom mange for at høre om, og vejlederne kunne blandt andet fortælle, at der i øjeblikket er rigtig gode muligheder for at få lærerpladser i den maritime branche i Frederikshavn.

Kunne man ikke nå at komme forbi EUC Nord, er man velkommen til at kontakte en vejleder og høre mere om de mange uddannelser, EUC Nord tilbyder.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close